50 % rabatt på din første boks og en gratis boks når du tegner et 12-måneders abonnement! ✨ Kode: XMASGIFT50

shumeiskin | GLOSSYBOX NO

EKSKLUSIVE ANSIKTSMASKER FOR DET SKANDINAVISKE MARKEDET

Shumei Skincare utvikler ansiktsmasker spesielt for Skandinavia og det nordiske klimaet. De silkemyke maskene lar serumet trenge seg dypt inn i huden, og ingrediensene tilfører huden næring og fuktighet. 


Noen heldige glossies fikk teste enten Swiss Apple Stem Cell Face Mask eller Deep Recovery Face Mask i august-esken ’Endless Summer’.

KONKURRANSE!

Vær med i trekningen om et kit med 4 stk ansiktsmasker fra Shumei sin Hydration-serie.

Delta her

BAKGRUNN

Når grunnlegger Nicole Schjerden flyttet til Norge fra Taiwain for flere år siden opplevde hun at hudpleieproduktene hun pleide å bruke ikke var tilpasset det nordiske, kalde og tørre klimaet. Ansiktsmasker, spesielt sheet masker, har lenge vært vanlig å bruke i Taiwan. – ”Gjerne flere ganger i uken” sier Nicole. 


Sammen med sin gode venn og hudlege Dr. Hsiao, tok Nicole frem to typer unike ansiktsmasker med et spesialutviklet serum for å motvirke effekten av det kalde og tørre klimaet nordmenn blir utsatt for nesten daglig; en ansiktsmaske med et serum som tilfører huden masse fuktighet, og en ansiktsmaske med et anti-age-serum som motvirker aldringstegn. 


Nicole har jobbet intensivt med utvikling av maskene – "Resultatet er sheet masker tilpasset den skandinaviske kvinnen med et design som er en miks mellom det orientalske og skandinaviske!" forteller Nicole.


Ofte er ansiktsmaskene som produseres i dag utviklet til et internasjonalt marked med fokus på Asia. Maskene fra Shumei er tilsatt ekstra fuktighetsgivende ingredienser spesielt tilpasset det skandinaviske klimaet. En spesiell ting som er unikt med maskene fra Shumei Skincare er passformen på ansiktsmaskene – sheet maskene er spesielt formet etter en typisk skandinavisk ansiktsform. Ansiktsmaskene er i tillegg superenkle å bruke, i motsetning til tradisjonelle masker de fleste kjenner til som leiremasker og gel-masker, er sheet maskene helt uten søl, og det overflødige serumet som sitter igjen kan enkelt masseres inn i huden.

TO MASKER - TO TYPER SERUM

Age Defying

SWISS APPLE STEM CELL FACE MASK

Anti aging-serumet i Shumei Skincare sine masker består av en rekke aktive ingredienser, deriblant revolusjonerende Swiss Apple Stem Cell Extract – som gjør underverker for huden. Dette ekstraktet forlenger hudcellenes levetid, beskytter mot UV‐stråler, booster hudcelleproduksjonen og reduserer rynker og fine linjer. Serumet inneholder også kollagen, som opprettholder hudens elastisitet og bidrar til fornyelse av hudceller.

Pris: 109 kr/stk, 398 kr/Box 4 stk

TO MASKER - TO TYPER SERUM

Hydration

DEEP RECOVERY FACE MASK

Shumei Skincare sine Deep Hydration Recovery-masker inneholder et avansert serum fylt med en mengde gunstige ingredienser for å tilføre huden næring og fuktighet. Serumet inneholder blant annet kollagen, peptider og elastin, som stimulerer hudens fornyelsesevne, reduserer synligheten av pigmentflekker, og forebygger rynker. Masken fukter huden intensivt, og fremmer en frisk og skinnende glød i ansiktet.

Pris: 99 kr/stk, 368 kr/Box 4 stk

Så enkelt er det!

Slik bruker du masken fra Shumei! 

video: @idaxstine


HVOR KJØPER JEG PRODUKTENE?

HER FINNER DU SHUMEI

Shumei Skincare sine produkter finner du blant annet på Vita Exclusive, Blivakker og på shumeiskin.com, hvor du kan bestille både enkeltmasker eller 4-pakninger av eskene.

Følg Shumei Skincare på Instagram for de siste nyhetene: @shumeiskin

INSTAGRAM