20% rabatt på den første boksen når du velger vårt løpende månedsabonnement!
Oppgi koden: HEARTS20

Adventskalender

BESTILL GLOSSYBOX ADVENTSKALENDER 2021

Årets luksuriøse adventskalender er her! Oppdag 24 magiske luker fylt med skjønnhetsoverraskelser helt fram til julaften.

Kalenderen blir sendt ut i begynnelse av november.Fri frakt og ingen toll på ordre under 3000 kr.

BESTILL NÅ
Bli abonnent og få 300 kr rabatt og første esken gratis

Bestill årets kalender og et velgfritt abonnement og få første måned gratis – OG 300 kr rabatt på kalenderen. Du betaler da totalt kun 999 kr, samlet verdi er over 6 900 kr (!!).

Bestill i dag og bruk koden: ADVENTGB i kassen. Husk at du må ha både kalenderen og et abonnement i kassen.

BESTILL
GLOSSYBOX ADVENTSKALENDER 2021

Årets magiske kalender har en samlet verdi på over 5.400 kr og inneholder både hudpleie og sminke fra merker som BABOR, PIXI, Benefit, Elemis, Avant og Zoeva. Den er den perfekte gaven til deg selv, eller noen andre som elsker skjønnhet!
Som abonnent kan du bestille kalenderen for kun 999 kr (ord pris 1299 kr). Ingen toll, gratis frakt. Kalendrene blir sendt i begynnelsen av november.

BESTILL
24 magiske overraskelser

Sniktitt

Vi skjønner godt at du lurer på hva som skjuler seg bak lukene. Klikk deg videre for å få en sniktitt på noe av inneholdet i årets kalender.

SPOILER ALERT
Bli abonnent og få 300 kr rabatt

Start et abonnement og få 300 kr rabatt! Logg inn på din Glossy –konto og bestill kalenderen i Glossy Lounge så får du rabatt. Rabatten trekkes automatisk hvis du har et aktivt abonnement. Hvis du ennå ikke er en Glossie, kan du starte et nytt GLOSSYBOX -abonnement i dag. Du får tilgang til Glossy Lounge senest 24 timer etter at du har hart startet et abonnemet.

GLOSSY LOUNGE
Når bli kalenderen sendt?

Adventskalenderen din blir sendt ut i november. Du vil kunne følge leveransen via e -post.

BESTILL
Hva betyr det å forhåndsbestille adventskalenderen?

Ved å forhåndsbestille en adventskalender, reserverer vi en til deg før utsendelsene har begynt. På denne måten pakker vi en adventskalender for deg og reserverer den i ditt navn. Adventskalenderen din vil være klar i slutten av oktober og vil bli sendt til deg så snart den er pakket.

BESTILL
Kan jeg betale kalenderen med Glossy Credits?

Selvfølgelig! Når du skal betale kan du velge å bruke dine opptjente Glossy Credits. Er du usikker på hvor mange credits du har? Logg på Glossy -kontoen din og scroll ned til "Glossy Credits".

BESTILL I GLOSSYLOUNGE
Når blir Adventskalenderen min sendt?

*Nb! Adventskalenderen sendes ud så snart som mulig, men vi kan ikke garantere at den kommer i tide før første december på grunn av høyt trykk hos vår leverandør.