Skip to main content

EN LUKSURIØS ESKE FULL AV SKJØNNHET. GLOSSYBOX er den perfekte hverdagsluksusen. For kun 179 kr per måned får du hjem en eske med fem skjønnhetsprodukter i originalstørrelse eller mindre format (travel size). Velg mellom løpende, tre-, seks-, eller 12-månedsabonnement*. Velkommen inn i vår skjønnhetsverden!

Les mer om hvordan et GLOSSYBOX-abonnement fungerer gjennom å klikke her.

*Når ditt tidsbestemte abonnement utløper fornyes det automatisk med samme lengde.

Merke:
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX abonnement

NOK 179.0

179 kr

Dette er en abonnementseske med månedlige betalinger. Ved abonnementets utløp vil det automatisk fornyes med samme lengde som forhenværende periode. Betalinger trekkes rundt den 1. hver måned. Les FAQs her.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

EN LUKSURIØS ESKE FULL AV SKJØNNHET. GLOSSYBOX er den perfekte hverdagsluksusen. For kun 179 kr per måned får du hjem en eske med fem skjønnhetsprodukter i originalstørrelse eller mindre format (travel size). Velg mellom løpende, tre-, seks-, eller 12-månedsabonnement*. Velkommen inn i vår skjønnhetsverden!

Les mer om hvordan et GLOSSYBOX-abonnement fungerer gjennom å klikke her.

*Når ditt tidsbestemte abonnement utløper fornyes det automatisk med samme lengde.

Merke:
GLOSSYBOX

Kundeomtaler

4.47

15 Omtaler

5 Stars 9
4 Stars 4
3 Stars 2
2 Stars 0
1 Stars 0
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Noe å glede seg til hver måned

Syns dette var noe som var morro å få i posten, og føle at man skjemmer seg sjølv litt bort. Veldig fin boks, og veldig fint pakka inn! Det gjør at det føles litt luksus, og man blri spent på hva man finner oppi. Det var fine produkter som eg hadde bruk for og gleder meg til å teste. Eneste negative kanskje var å få en tannbørste. Det er forsåvidt helt greit, og den var av bambus, så det er jo fint å prøve. Men eg forventet mer sminkeprodukter enn sånne ting. Ellers helt topp! :)

Digg

Veldig fornøyd allerede av pakkene jeg har mottatt. Sminken, parfymen og masse annet digg. Så å si alt har gått i smak til meg. Godt å bli litt skjemt bort

Februarpakken

Nyttige og fine produkter. Fikk faktisk produkter jeg hadde tenkt å kjøpe. Gleder meg til å ha testet de ut en stund.

Julaften hver måned

Utrolig morsomt og spennende konsept for deg som er glad i skjønnhet og velvære! Det er utrolig variert og spennende innhold i hver eske. Mye nytt, men også mange kjente merker! Det er som julaften hver måned! Selv jeg som student syntes det er verdt det. 

Glossybox

Jeg vil starte med å si at Glossybox er en månedtlig pakke som du får i posten hver mnd til en pris av 179,-  og ofte er verdien høyere enn hva du betaler. Jeg har fått 5 bokser til nå, og enkelte ting er jeg med fornøyd med enn andre. Sånn som å få tannkrem og deodorant og munnspray er ikke helt det jeg tenkte på når jeg abonnerte på GlossyBox. Jeg tenkte mer at dette var mer sånn skjønnhetsprodukter. Mer enn gjerne mer sminke og børster og slikt. Noen av produktene jeg har fått har vært av god kvalitet mens andre har vært kjedelige og merker som ikke bør støttes da personen som står bak merket er en ordentlig ufølsom «dust» og anti kvinner, så har det seg slik at han da produserer sminke rettet mot kvinner og er kjent for å være ordentlig ufyselig (Karl Lagerfelt) og jeg kjenner at jeg blir irritert da på de 5 mnd jeg har fått denne boksen har fått 3 produkter fra han. De går rett til andre eller i søppelet. Jeg støtter ikke slike mennesker og jeg dømmer SVÆRT skjeldent. Så dette syntes jeg er dårlig GlossyBox. Men ellers er ofte boksene spennende og produktene du selv ikke ønsker kan gis i gave. Noe som du også sparer penger på😄 da du kun betaler 179,-  MEN, man skal ha 5 produkter i pakken, og helst gode travel størrelser om ikke full size. Men av og til (les ofte, Hmm 3 ganger på 5 mnd) så får man en smekk liten parfyme prøve med 1 ml i. Jeg betaler ikke for slike i butikkene en gang, så hvorfor må vi det her? Ønsker dere å promotere parfymer så burde denne smekk lille prøven være en EKSTRA sak man får i boksene i tillegg til de andre 5 produktene. Vi betaler for 5 travel/full size produkter, og ikke parfyme sampler man får gratis på parfymeri når man spør, og dette OGSÅ uten å bruke en krone der om så er! Så dette MÅ dere gjøre noe med da jeg pga akkurat dette har tenkt at «jeg sier det bare opp fordi jeg får en liten prøve. Og ikke de 5 travel/full size som dem lover). Så der føler jeg at dere «lurer» oss, og d er ikke rett skjeldent heller altså. Men ellers er jeg svært fornøyd, mer sminke er helt konge! Og mer variasjon i merker hadde vært fint, så tror jeg denne boksen har ett kjempe potensiale til å bli fantastisk! Så litt jobb gjenstår mener jeg personlig, men jeg har faktisk ALL tro på at dere kan få det til! Godt jobbet så langt, jeg håper dere tar dette i beregning og setter opp mer sminke, og ikke sånne tullete gratis prøver som en del av «pakken». Jeg melder meg ikke ut helt ennå, men blir det ingen forandring så må jeg heller vurdere det. Jeg vet dere kan klare å få denne boksen fantastisk og alle jenter/damer/gutter/menn lykkelige om noen små forandringer utføres! 😄😄

Perfekt!

Boksen er fantastisk!

Supert!

Har fått min første eske og jeg ELSKER den! Elsket alle produktene i esken. Produktene passet meg veldig bra og var kjempe bra kvalitet!

Spennende

Fikk min første box i går . Åhh , det var så spennende å åpne den . Mye godt i . :)  lønner seg i hver fall :)

Ganske fornøyd.

Liker boksen veldig godt. Mye varierte og alltid noe man har bruk for.

bedre før

synes eskene var bedre før. Små kjedelige produkter. mye såpe.

  • Visa
  • Mastercard
  • Amex
  • Paypal

2020 © The Hut.com Ltd.