Få første esken for 100 kr når du bestiller et løpende abonnement + en gave fra GLOSSYBOX Skincare. Kode: SPRINGFLING✨

GLOSSYBOX abonnement

Kundeomtaler

GLOSSYBOX abonnement

GLOSSYBOX abonnement Kundeomtaler

NOK 140.0
fra 140 kr

Spar: 39 kr

Overall Rating : 4.56 / 5 (18 Omtaler)

18 Omtaler

  • 12 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Antall:

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 4.56 / 5 (18 Omtaler)

18 Omtaler

  • 12 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Glossybox

5

Alle produktene var kjempe fine, mine favoritt ble shampoo bar!!

Var denne hjelpsom?

Ja (0) Nei (1)
Rapporter denne omtalen

Veldig kos

5

Er veldig fornøyd med dette! Vi gleder oss alle veldig hver måned til eskene kommer. Vi er nå 3 jenter i samme husstand med vært vårt abonnement.  Og det er som oftest alltid mer en enn ting jeg liker og har mye glede av. Masse av min favoritt sminke har jeg fått av Glossybox’en. Det eneste veldig kjipe var å få te pose, dusj gel og makeup wipes jeg får på alle dagligvare butikker. Mye glede for en relativt lav sum!!!

Var denne hjelpsom?

Ja (1) Nei (0)
Rapporter denne omtalen

Fornøyd

5

Veldig fine esker, har bestilt første gang og jeg er veldig glad, produkter var gode kvalitet og alt passet til meg 😍

Var denne hjelpsom?

Ja (2) Nei (1)
Rapporter denne omtalen

Noe å glede seg til hver måned

4

Syns dette var noe som var morro å få i posten, og føle at man skjemmer seg sjølv litt bort. Veldig fin boks, og veldig fint pakka inn! Det gjør at det føles litt luksus, og man blri spent på hva man finner oppi. Det var fine produkter som eg hadde bruk for og gleder meg til å teste. Eneste negative kanskje var å få en tannbørste. Det er forsåvidt helt greit, og den var av bambus, så det er jo fint å prøve. Men eg forventet mer sminkeprodukter enn sånne ting. Ellers helt topp! :)

Var denne hjelpsom?

Ja (1) Nei (2)
Rapporter denne omtalen

Digg

5

Veldig fornøyd allerede av pakkene jeg har mottatt. Sminken, parfymen og masse annet digg. Så å si alt har gått i smak til meg. Godt å bli litt skjemt bort

Var denne hjelpsom?

Ja (8) Nei (3)
Rapporter denne omtalen

Februarpakken

4

Nyttige og fine produkter. Fikk faktisk produkter jeg hadde tenkt å kjøpe. Gleder meg til å ha testet de ut en stund.

Var denne hjelpsom?

Ja (0) Nei (1)
Rapporter denne omtalen

Julaften hver måned

5

Utrolig morsomt og spennende konsept for deg som er glad i skjønnhet og velvære! Det er utrolig variert og spennende innhold i hver eske. Mye nytt, men også mange kjente merker! Det er som julaften hver måned! Selv jeg som student syntes det er verdt det. 

Var denne hjelpsom?

Ja (4) Nei (0)
Rapporter denne omtalen

Glossybox

4

Jeg vil starte med å si at Glossybox er en månedtlig pakke som du får i posten hver mnd til en pris av 179,-  og ofte er verdien høyere enn hva du betaler. Jeg har fått 5 bokser til nå, og enkelte ting er jeg med fornøyd med enn andre. Sånn som å få tannkrem og deodorant og munnspray er ikke helt det jeg tenkte på når jeg abonnerte på GlossyBox. Jeg tenkte mer at dette var mer sånn skjønnhetsprodukter. Mer enn gjerne mer sminke og børster og slikt. Noen av produktene jeg har fått har vært av god kvalitet mens andre har vært kjedelige og merker som ikke bør støttes da personen som står bak merket er en ordentlig ufølsom «dust» og anti kvinner, så har det seg slik at han da produserer sminke rettet mot kvinner og er kjent for å være ordentlig ufyselig (Karl Lagerfelt) og jeg kjenner at jeg blir irritert da på de 5 mnd jeg har fått denne boksen har fått 3 produkter fra han. De går rett til andre eller i søppelet. Jeg støtter ikke slike mennesker og jeg dømmer SVÆRT skjeldent. Så dette syntes jeg er dårlig GlossyBox. Men ellers er ofte boksene spennende og produktene du selv ikke ønsker kan gis i gave. Noe som du også sparer penger på😄 da du kun betaler 179,-  MEN, man skal ha 5 produkter i pakken, og helst gode travel størrelser om ikke full size. Men av og til (les ofte, Hmm 3 ganger på 5 mnd) så får man en smekk liten parfyme prøve med 1 ml i. Jeg betaler ikke for slike i butikkene en gang, så hvorfor må vi det her? Ønsker dere å promotere parfymer så burde denne smekk lille prøven være en EKSTRA sak man får i boksene i tillegg til de andre 5 produktene. Vi betaler for 5 travel/full size produkter, og ikke parfyme sampler man får gratis på parfymeri når man spør, og dette OGSÅ uten å bruke en krone der om så er! Så dette MÅ dere gjøre noe med da jeg pga akkurat dette har tenkt at «jeg sier det bare opp fordi jeg får en liten prøve. Og ikke de 5 travel/full size som dem lover). Så der føler jeg at dere «lurer» oss, og d er ikke rett skjeldent heller altså. Men ellers er jeg svært fornøyd, mer sminke er helt konge! Og mer variasjon i merker hadde vært fint, så tror jeg denne boksen har ett kjempe potensiale til å bli fantastisk! Så litt jobb gjenstår mener jeg personlig, men jeg har faktisk ALL tro på at dere kan få det til! Godt jobbet så langt, jeg håper dere tar dette i beregning og setter opp mer sminke, og ikke sånne tullete gratis prøver som en del av «pakken». Jeg melder meg ikke ut helt ennå, men blir det ingen forandring så må jeg heller vurdere det. Jeg vet dere kan klare å få denne boksen fantastisk og alle jenter/damer/gutter/menn lykkelige om noen små forandringer utføres! 😄😄

Mest Hjelpsomme omtalerer

Var denne hjelpsom?

Ja (97) Nei (1)
Rapporter denne omtalen

Perfekt!

5

Boksen er fantastisk!

Var denne hjelpsom?

Ja (0) Nei (4)
Rapporter denne omtalen

Supert!

5

Har fått min første eske og jeg ELSKER den! Elsket alle produktene i esken. Produktene passet meg veldig bra og var kjempe bra kvalitet!

Var denne hjelpsom?

Ja (2) Nei (0)
Rapporter denne omtalen