Få en ekstra gave fra Milk Makeup på kjøpet når du starter et abonnement!

GLOSSYBOX Juli 2013

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Juli 2013

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

GLOSSYBOX Juli 2013

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 3.35 / 5 (51 Omtaler)
  • 7 5 star reviews
  • 19 4 star reviews
  • 13 3 star reviews
  • 9 2 star reviews
  • 3 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Rubrikk

Helt grei eske. Veldig fornøyd med Spir Eye Pencil og Pure & Natural Clear Lip Balm.

Rubrikk

Min første Glossybox, og jeg er middels fornøyd. Et par av produktene likte jeg veldig godt, men så var det noen skivebommer også... Leppestiften, glitterøyenskyggen og sminkefjernerpennen var ikke noe for meg. Men neglebalsamen, neglefilen og ansiktsvasken var supre. Og selve esken da =) Karakter 3 1/2.

OK!

Ikke den beste esken, men helt OK!

Rubrikk

Hei. Likte esken jeg. Selv om produktene ikke var noe serlig for meg. Så vil jeg bare si til alle de som klager over eksen pga av at innholdet, sånn som ansiktsmasken, eller shampo / balsam greia ikke fungerte ordentlig. Det er jo ikke noe glossybox kan noe for. Alle reagerer forskjellig på produktene. Og at shampoen ikke ga deg silkemykt hår, ja da vet du jo det før du kjøper en i orginalstørrelsen og betaler full pris. For noen vil den nok gi mykt hår, andre ikke. og sånn er det med alle produktene.

fin boks

likte boksen, alle produktene falt i smak

Rubrikk

Primeren var veldig vanskelig å påføre , pluss at øyenskyggen ikke ble jevnt fordelt med primeren under. Den likte jeg ikke. Ansiktsmasken + fotkremen var bra. Wen hårmasken gjorde håret mitt fett , men det er kanskje pga min hårtype. Neglelakken var kjempe god og lett å påføre alt i alt en veldig grei førstepakke. Men håper neste pakke faller mer i smak :-)

Rubrikk

Litt skuffet over Den Store Blå esken. Den var som alle andre sier: Midt på treet.

Rubrikk

Wen cleansing conditioner: Denne bruker jeg som balsam. Håret mitt ble litt for tungt for min smak hvis jeg brukte den i hele håret, men fra midten av håret og ut gjør den en fantastisk jobb! Emite primer: Bra produkt i en idiotisk forpakning.. Den er rett og slett håpløs! Nails inc neglelakk: Denne var bra! Fin farge som jeg kunne bruke. Beauty bird fot gele: Den gjør jobben sin,men jeg har prøvd bedre avkjølende fotgeleer. Etre belle masken: Denne var herlig! Likte månedens boks godt, eneste nedtur er den teite pakningen til primeren.. Primeren er BRA, men vanskelig å få ut på en normal måte.

Rubrikk

helt ok. syntes ansiktsmasken var dårlig, og fargen på neglelakken var stygg. men resten var helt ok.

Rubrikk

Synes denne var sånn midt på treet. Av Wen conditioner, ble håret mitt fett og håpløst å ordne. Neglelakken var ok, litt liten flaske. Ansiktmasken gjorde ingenting med huden min. Primer har jeg aldri brukt så jeg vet ikke om denne var bra eller ikke. Fotgelen var fantastisk. :)