20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Endre abonnement | GLOSSYBOX NO

#

OPPDAG FORDELENE MED VÅRT NYE ABONNEMENT!

Ønsker du å betale mindre for din Glossybox? Se hit! Endelig er det mulig å bytte til et løpende 12-måneders abonnement. Med dette abonnementet betaler du kun 140 kr per måned istedenfor 179 kr og sparer dermed hele 468 kr på et år.

Du får de samme fine eskene, like fantastisk innhold, men betaler mindre! 😍

Hvis du bytter abonnement i dag, vil det nye 12-måneders abonnementet begynne å gjelde fra 1. juli 2020.
* Merk at du i neste steg må gjøre et kjøp for å bytte til det nye abonnementet, men du vil ikke bli belastet før 1. juli, når det gamle abonnementet ditt er avsluttet. Du blir da belastet 140 kr istedenfor 179 kr. Les mer om dette under FAQ. Det nye abonnementet har 12 måneders bindingstid.

FRISTEN HAR GÅTT UT VENNLIGST KONTAKT KUNDESERVICE

ØNSKER DU Å BYTTE ABONNEMENT?

Ønsker du å bytte? Klikk nedenfor for å komme i gang med prosessen som er veldig enkel! Vi kommer ikke til å belaste kontoen din før 1. juli, men for å bytte abonnement trenger vi å innhente din betalingsinformasjon på nytt.

MERK! Når du har byttet abonnement vil det, frem til 1. juli, se ut som du har to aktive abonnement når du logger deg på profilen din på glossybox.no. Det er ikke tillfelle, du kommer ikke til å bli debitert to ganger. Det gamle abonnement blir slettet 1. juli. Les mer om dette under FAQ. Det nye abonnementet har 12 måneders bindingstid.

FRISTEN HAR GÅTT UT VENNLIGST KONTAKT KUNDESERVICE

FAQs

FÅR JEG 2 STK JUNI / JULI ESKER?

Nei, den første esken i det nye abonnementet blir juliesken.

KOMMER JEG TIL Å BETALE DOBBELT?

Nei, menfor å bytte abonnement trenger vi å innhente din betalingsinformasjon på nytt. Derfor må du foreta ett «kjøp». Vi kommer ikke til å belaste deg to ganger, men noen opplever at banken reserverer eller trekker beløpet. Dette blir enten..

1. Slettet/ og tilbakebetalt innen noen få bankdager.

2. Kortet blir belastet nå men IKKE den 1 juli.

3. Det skjer ingenting, første betaling blir 1. juli (140 kr).

HVORDAN SIER JEG OPP ABONNEMENTET?

Du kan avslutte abonnement når som helst i løpet av den aktive abonnementsperioden, som imidlertid ikke utløper før etter at 12-måneders abonnementet har gått ut. Alle Glossybox-abonnement har en måneds oppsigelsestid. For å avslutte abonnementet må du derfor si opp en måned før abonnementet fornyes.

Det vil si at hvis bytter abonnement nå må du si opp abonnementet senest siste juni 2021.

JEG ØNSKER IKKE Å BYTTE, HVA SKJER DA?

Hvis du ikke ønsker å bytte abonnement trenger du ikke å gjøre noen ting.

KAN JEG BYTTE ABONNEMENT NÅR SOM HELST?

Hvis du ønsker at det nye abonnementet skal starte fra 1. juli må du bytte før 26/6.

HVORFOR HAR JEG TO AKTIVE ABONNEMENTET PÅ MIN PROFIL?

Når du har byttet abonnement vil det, frem til 1. juli, se ut som du har to aktive abonnement når du logger deg på profilen din på glossybox.no. Det er ikketilfelle, du kommer ikke til åbli debitert to ganger.Det gamle abonnement blir slettet 1. juli. Det nye abonnementet har 12 måneders bindingstid.