Personvern

Glossybox Personvern


Glossybox er forpliktet til å beskytte våre kunders personvern. Vennligst ta deg tid til å gjennomgå denne kunngjøringen som forklarer hvilke informasjoner vi samler om deg, hvordan vi bruker det og dine rettigheter som kunde. THG Beauty Limited (“Glossybox”, “vi” eller “oss”) er dataansvarlig for personopplysningene som blir samlet via eller i forbindelse med www.glossybox.no og tilhørende nettsteder (”siden”).


Les også våre Brukervilkår.


Persondataansvar
GlossyBox Sweden AB er persondataansvarlig.
Organisasjonsnummer: 999 617 662

Adresse:
Drottninggatan 108

113 60 Stockholm

Sverige


Hvilke personopplysninger samler vi om deg?

Vi samler personopplysninger om deg når du oppgir det til oss direkte og gjennom bruk av siden vår. Disse opplysningene kan inkludere:
• Informasjonen du gir oss når du bruker siden vår (f.eks. navnet ditt, kontaktopplysninger, kjønn, produktvisninger, og opplysninger du oppgir i kontoen din);
• Transaksjons- og faktureringsinformasjon, hvis du foretar kjøp hos oss eller bruker siden vår (f.eks. kredit/debet kortopplysninger og leveringsinformasjon);
• Logg over din kontakt med oss (f.eks. hvis du kontakter vårt kundeservice, kontakt med oss gjennom sosiale medier);
• Informasjonen du oppgir til oss når du deltar i en konkurranse eller en brukerundersøkelse;
• Informasjon som blir hentet automatisk ved hjelp av informasjonskapsler og annen sporingsteknologi (f.eks. hvilke sider du er på og om du har klikket på en link i en av mailene våre).
• Vi kan også samle informasjon om enheten du har brukt til å få adgang til siden vår; og
• Annen informasjon som nødvendig for siden, for eksempel din lokalisasjon hvis du gir tillatelse til det.
Hvis du også handler i en av butikkene våre kan vi kombinere informasjonen du gir os i butikken (f.eks. hvis du foretar et kjøp eller tilmelder deg nyhetsbrevet vårt) med informasjoner over.


Hva bruker vi disse personopplysningene til?

Avhengig av hvordan du bruker siden vår, din kontakt til oss og de tillatelser du gir oss, vil formålet med hva vi bruker dine personlige data til kunne inkludere:
• Utfylle bestillingen din og vedlikeholde din online konto.
• Administrere og svare på spørsmål eller klager til vårt kundeserviceteam.
• Personliggjøre nettsiden for deg og vise deg innhold vi tror du vil være mest interessert i basert på kontoinformasjon, kjøpshistorikk og nettlesingsaktivitet.
• Forbedre og vedlikeholde nettsiden og overvåke bruken av den.
• For markedsundersøkelser, f.eks. kan vi kontakte deg for å få en tilbakemelding på produktene våre.
• For å sende deg markedsføringsmeldinger og vise deg målrettet annonsering, hvor vi har din samtykke eller ellers har lov til det.
• For sikkerhetsformål til å undersøke svindel og hvor det er nødvendig for å beskytte oss selv eller en tredje part.
• For å overholde våre lovbestemte og forskriftsmessige forpliktelser.

Vi er avhengig av følgende juridiske grunnlag i henhold til databeskyttelsesloven for å behandle din personlige data:
• Fordi behandlingen er nødvendig for å utføre en kontrakt med deg eller foreta handlinger før vi inngår en kontrakt med deg (f.eks. når du har handlet hos oss, bruker vi din personlige data til å behandle betalingen og fullføre bestillingen din).
• Fordi vi har fått ditt samtykke (f.eks. hvor du har kontaktet oss med et spørsmål hvor du har oppgitt valgfri informasjon i kontoen din eller hvis du samtykker til å motta markedsføring fra oss).
• Fordi det er i våre legitime interesser – som e-handelsleverandør å vedlikeholde og promotere våre tjenester. Vi søker alltid ny kunnskap om våre kunder for å kunne tilby de beste produktene og den beste kundeopplevelsen. Vi bruker informasjoner om deg til å skreddersy ditt syn på nettsiden vår for å gjøre den mer interessant og relevant i forhold til produkter og tilbud som blir vist for deg.

På siden vår har du muligheten til å oppgi ytterligere opplysninger i kontoen din, blant annet kroppstype, hudtype, hårtype, hårtilstand, treningsregime, prestasjonsmål, høyde og vekt. Vi behandler disse opplysningene med særlig følsomhet, da vi forstår at det kan avsløre informasjon om for eksempel din helse eller etnisitet. Du trenger ikke oppgi denne informasjonen til oss, og du kan slette eller oppdatere det når som helst.


Markedsføring

Vi elsker å kommunisere med kundene våre. Derfor kan det hende vi bruker din personlige data til å sende deg markedsføringsmeldinger via mail, telefon eller post, avhengig av markedsføringspreferanser. Noen av disse meldingene kan være skreddersydd til deg, basert på din tidligere surfing eller kjøp og andre informasjoner vi har om deg.

Hvis du ikke ønsker å motta markedsføringskommunikasjon fra oss lengre (eller ønsker å melde deg inn igjen!), kan du endre preferansene dine når som helst ved å kontakte oss (detaljer nedenfor), klikke på linken ”avregistrer” i mailen fra oss, eller oppdatere innstillingene i kontoen din. Melder du deg av markedsføringen, vennligst vær oppmerksom på at vi fortsatt kan kontakte deg med servicemeldinger en gang i blant (f.eks. ordre- og leveringsinformasjon, og informasjon om dine juridiske rettigheter).

Du kan også se annonser for siden vår på tredjeparts nettsider, inkludert sosiale medier. Disse annonsene kan være skreddersydd til deg ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) (som registrerer din nettsideaktivitet og gjør det mulig for oss å vise annonser til personer som har besøkt siden vår). Hvis du ser en annonse på sosiale medier, kan dette skyldes at vi har en avtale med det sosiale nettverket om å vise disse annonsene til våre kunder, eller brukere som samsvarer med den demografiske profilen til kundene våre. I noen tilfeller kan dette involvere at du deler din mailadresse med dette sosiale nettverket. Hvis du ikke lengre ønsker å se skreddersydde annonser, kan du endre din informasjonskapsel og privatinstillinger på webleseren din og respektive tredjeparts nettsider.


Hvem får tilgang til denne informasjonen?

Vi deler våre kunders personopplysninger med tredjeparter under følgende omstendigheter:
• Med andre firma i vår firmagruppe/konsern, hvor det er nødvendig for å kunne drive siden.
• Med våre underleverandører og tjenesteleverandører som jobber for oss, f.eks. betalingsprosessorer og leveringsselskaper.
• Med våre profesjonelle og juridiske rådgivere
• Med tredjeparter/underleverandører som er involvert i svindelforebyggelse og oppdagelse.
• Med håndhevere av loven eller andre myndigheter, f.eks. å rapportere svindel eller som svar på en lovlig forespørsel.
• I tilfelle vi selger noen forretningsmessige eiendeler, kan personopplysninger om kundene våre bli avslørt til en potensiell kjøper. I dette tilfeller gjør vi rimelige forsøk på å sørge for at kjøperen er bundet av vilkårene i denne personvernpolitikken.
• Ellers hvor vi har ditt samtykke eller øvrig hvor det er lovlig å gjøre det.


Lagring og oppbevaring

Vi bruker tjenesteleverandører fra hele verden. Følgelig kan dine personopplysninger bli behandlet i et land utenfor Europa, inkludert land hvor du har færre juridiske rettigheter i forhold til dine data, enn hva du har under lokal lov i ditt hjemland. Hvis vi overfører personopplysninger utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområde vil vi, som lovpålagt, sørge for at dine personvernrettigheter er tilstrekkelig beskyttet av passende sikringstiltak, spesielt EUs standard kontraktsklausuler. Du er velkommen til å ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om disse sikringstiltak.


Vi beholder dine personopplysninger så lenge vi trenger det for de formålene angitt ovenfor, så hvor lenge avhenger av din interaksjon med oss. For eksempel hvor du har handlet hos oss, beholder vi en historikk over kjøp du har foretatt hos oss så lenge som er nødvendig for fakturering, skatt og forsikring/garanti. Vi kan også oppbevare korrespondanse med deg (for eksempel hvis du har klaget på et produkt) så lenge som er nødvendig for å beskytte oss mot rettslige påstander. Vi sletter informasjoner om deg når vi ikke lengre har bruk for den. Vennligst vær oppmerksom på at når du melder deg av markedsføringen vår, beholder vi mailen din for å sørge for at vi ikke sender deg markedsføringsmails (nyhetsbrev) i fremtiden.


Sikkerhet

Vi forsikrer om at data er kryptert før det forlater siden. Denne prosessen involverer konvertering av informasjon eller data til en kode for å hindre uautorisert tilgang. Siden følger denne prosessen og benytter sikre metoder for å sørge for beskyttelse av alle transaksjoner med kreditt- og debitkort. Krypteringsmetoder som SSL brukes for å beskytte kundedata når de er i transitt til og fra siden over en sikker kommunikasjonskanal.
Vi prøver å gjøre alt i vår makt for å sikre at personlige opplysninger alltid er beskyttet, men vi kan ikke garantere sikkerhet og integritet av informasjonen som er overført til siden vår.


Barn

Siden vår er ikke ment for og burde ikke bli brukt av barn under 18 år. Vi samler ikke bevisst personlige opplysninger om barn under 18.

Informasjonskapsler/cookies

Siden vår bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å gi bestemte funksjoner til siden, for å forstå og måle ytelsen av den, og for å levere målrettet annonsering. Vennligst kontakt oss for ytterligere informasjon om de informasjonskapslene vi bruker og hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler.

Dine rettigheter

Du har visse rettigheter med hensyn til dine personopplysninger, inkludert retten til å få tilgang til og korrigere dine personopplysninger og, under spesifikke omstendigheter, å overføre dine personopplysninger til en annen enhet i et vanlig brukt format.

Du har rett til å motsette deg at personopplysningene dine brukes til bestemte formål, inkludert for å sende deg markedsføring. Se "Markedsføring" ovenfor, for mer informasjon om hvordan du velger bort markedsføring.

Du har også rett til å be om sletting av dine personopplysninger, for eksempel; hvor våre formål for å behandle dine personopplysninger har kommet til slutt; der du protesterer mot vår behandling av dine personopplysninger basert på legitime interesser og vi ikke har noen overordnet legitim grunn til å fortsette å behandle dine personopplysninger; og hvor vår behandling var basert på ditt samtykke som du har trukket tilbake.

Vi vil etterkomme alle forespørsler om å utøve dine rettigheter i samsvar med gjeldende lov. Vær imidlertid oppmerksom på at det er en rekke begrensninger for disse rettighetene, og det kan være omstendigheter der vi ikke er i stand til å etterkomme forespørselen din. For å komme med forespørsler angående dine personopplysninger, eller hvis du har spørsmål eller bekymringer angående dine personopplysninger, bør du kontakte oss ved å bruke detaljene nedenfor. Du har også rett til å kontakte din lokale tilsynsmyndighet for databeskyttelse.


Kontakt oss

Du kan enkelt kontakte vår GLOSSY support via din konto. Du er også velkommen til å stille spørsmål og kommentere denne teksten ved å skrive til GlossyBox Sweden AB, Box 7274, 103 89 Stockholm.

customer.experience@thehutgroup.com


Sist oppdatert 29/02/2022