Legg til i din handlekurv.

Beklager, det har oppstått en feil. Vennligst prøv igjen.

Antall:

Delsum: ( Varer i handlekurv.)

Personvern

Vi verner om din personlige integritet og strever for å alltid beskytte personopplysningene dine på best mulig måte, samtidig som vi til enhver tid følger de lover og regler som gjelder for personvern. Denne integritetspolicyen vil hjelpe deg med å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan de brukes, i tillegg til hvilke rutiner vi har når det gjelder personvern.

Les også våre Brukervilkår.


1. Persondataansvar

GlossyBox Sweden AB er persondataansvarlig.

Organisasjonsnummer: 999 617 662

Adresse:
GlossyBox Sweden AB
Box 7274
103 89 Stockholm
Sverige

Besøksadresse:
Drottninggatan 108
113 60 Stockholm
Sverige


2. Opplysninger som behandles

Den persondata vi behandler er blant annet;

(a) de opplysninger du oppgir i skjemaer på nettstedet www.glossybox.no ("Nettstedet"), f.eks. ved å registrere deg, bestille abonnement, laste opp materiale, eller søke om andre tjenester.

(b) opplysninger om kjøp du gjennomfører via Nettstedet og resultatet av dine bestillinger, og

(c) opplysninger om dine besøk på Nettstedet, som f.eks. trafikkdata, posisjondata, nettlogger og annen kommunikasjonsdata (enten dette er nødvendig for vår fakturering eller ikke), og om de ressurser du får tilgang til.

Hvis du velger å svare på en av våre undersøkelser vil vi gjennomgå og behandle de innsamlede opplysningene og hvis du kontakter oss kan det være at vi dokumenterer korrespondansen.


3. Formål med behandlingen

Dine persondata brukes blant annet for å;

(a) vise materiale på Nettstedet på en effektiv måte for deg,

(b) oppfylle våre forpliktelser i henhold til avtale med deg,

(c) levere interaktive deler av vår tjeneste,

(d) informere deg om endringer i våre tjenester,

(e) ta fram markeds- og konsumerstatistikk, i tillegg til

(f) kontakte deg for direkte markedsføring (se punkt 4).

Dette kan også innebære samkjøring, både innenfor og utenfor EØS, med andre registre og at dine personopplysninger overføres til andre firma innen vårt konsern og til våre samarbeidspartnere og annonsører (se punkt 7 under).


4. Direkte markedsføring

Vi kan bruke dine opplysninger til å informere deg om varer og tjenester som vi tror kan være interessante for deg og vi kan også la en tredjepart bruke opplysningene dine til slike formål. Informasjonen sendes via e-post eller sms, men kun hvis du har godkjent det eller hvis vi tidligere har solgt lignende varer eller tjenester til deg uten at du har motsatt deg slik informasjon gjennom å markere relevante bokser ved registrering m.m., eller ved å sende en avregistreringsmelding til GlossyBox Sweden AB, Box 7274, 103 89 Stockholm, Sverige eller til info@glossybox.no.

Ifølge Personvernloven kan personopplysningene dine ikke brukes til formål som er koblet til direkte markedsføring etter at du skriftlig har registret at du motsetter deg slik behandling. En slik avregistrering kan skje til hvilken som helst av de overnevnte adressene.


5. IP-adresser og cookies

Vi samler inn informasjon om din datamaskin, f.eks. din IP-adresse, operativsystem og nettleser for systemadministrasjon og for å rapportere aggregert informasjon til våre annonsører i form av statistikk om våre besøkeres handlinger og surfemønster (uten å identifisere individer).

Til samme formål samler vi inn informasjon om dine generelle internettvaner gjennom såkalte cookies. Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin og som kan brukes til å følge hva besøkerne våre gjør på Nettstedet.

Vi bruker også cookies for å forbedre og tilpasse Nettstedet. Cookies hjelper oss blant annet med å;

(a) anslå mengden besøkere og deres brukermønster,

(b) lagre informasjon om dine innstillinger,

(c) tilpasse Nettstedet etter dine ønsker, valg og interesser,

(d) øke hastigheten på dine søk, og

(e) kjenne deg igjen når du besøker siden igjen.

Hvis du ikke vil akseptere cookies kan din nettleser settes til å automatisk nekte lagring av cookies eller informeres hver gang et nettsted ber om å få lagre en cookie. Via nettleseren kan også tidligere lagrede cookies slettes. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon.

Hvis du ikke endrer din nettlesers innstillinger slik at den nekter cookies, kommer systemet vårt til å plassere
cookies i datamaskinen din når du besøker Nettstedet. Merk at hvis du velger å nekte cookies kan funksjonaliteten bli begrenset på deler av Nettstedet.


6. Mottaker av opplysningene

Vi kan oppgi dine personopplysninger til andre firma i vårt konsern. Vi kan også oppgi dine personopplysninger til en tredjepart hvis;

(a) vi selger eller kjøper en virksomhet eller eiendel, hvor vi får vise din informasjon til en potensiell selger eller
kjøper av slik virksomhet eller tilgang,

(b) hvis vi eller vesentlige deler av våre eiendeler erverves av en tredjepart kommer personopplysninger til å være en av de overførte eiendelene,

(c) hvis vi må oppgi din informasjon for å oppfylle en lovpålagt dom eller for å beskytte vår egen, våre kunders eller andres rettigheter, eiendeler eller sikkerhet. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre firmaer for å motvirke bedrageri eller for begrensing av kredittrisiko.

Vi gir samlede opplysninger til våre annonsører, ikke opplysninger på individuelt nivå (vi kan f.eks. informere dem om at 500 kvinner under 30 år har klikket på deres reklame en viss dag). Vi kan også bruke slik informasjon for å hjelpe våre annonsører med å nå den målgruppen de søker (f.eks. kvinner i en spesifikk by). Vi kan bruke dine personopplysninger for å møte våre annonsørers ønske om å vise sin reklame for en slik målgruppe.


7. Tredjelandsoverføring

Personopplysninger som samles inn fra deg kan bli overført til land utenfor det Europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Opplysningene kan f.eks. behandles av personale utenfor EØS, ansatte av
oss eller våre leverandører, som jobber med å gjennomføre din bestilling, behandle betalingsinformasjonen eller tilby kundetjeneste osv. 
Ved å gi dine personopplysninger til oss godkjenner du at vi overfører og behandler dine opplysninger i henhold til informasjonen over. Imidlertid vil vi gjøre fornuftige tiltak for å beskytte dine personopplysninger.


8. Sikkerhet

Hvis vi har gitt deg et passord (eller hvis du har valgt et passord selv) som gir deg tilgang til spesielle deler av
Nettstedet, så er det ditt ansvar å behandle passordet konfidensielt og ikke dele det med andre.

Overføring over internett er dessverre ikke helt sikkert. Selv om vi gjør vårt beste for å beskytte dine opplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten for opplysninger som overføres til Nettstedet; alle overføringer skjer på egen risiko. Når vi har tatt imot opplysninger vil vi ta forholdsregler for å hindre uautorisert tilgang.


9. Registerutdrag og retting

I følge Personopplysningsloven, har du rett til, en gang per kalenderår, å få informasjon om de personopplysninger som behandles hos oss om deg uten kostnad. Hvis du vil ha slik informasjon må du sende inn en signert skriftlig forespørsel om dette til GlossyBox Sweden AB, Box 7274, 103 89 Stockholm.

Hvis personopplysningene dine blir behandlet i strid med Personopplysningsloven kan du i følge denne lov kreve at personopplysningene rettes, blokkeres eller slettes.


10. Tredjepartsnettsteder

Nettstedet kan inneholde linker til nettsteder som drives av en av våre partnere, annonsører eller konsernselskaper eller av annen tredje part. Observer at disse nettstedene kan ha egne personvernerklæringer
og at vi ikke tar ansvar for disse. Les om deres personvern før du oppgir personopplysninger på slike nettsteder.


11. Tillegg og endringer

Tillegg til og endringer av denne erklæringen kommer til å bli publisert på denne siden og kommer også til å, når
vi finner det passende, sendes til deg via e-post.


12. Kontakt

Du kan enkelt kontakte vår GLOSSY support via din konto. Du er også velkommen til å stille spørsmål og kommentere denne teksten ved å skrive til GlossyBox Sweden AB, Box 7274, 103 89 Stockholm.


2017 © The Hut.com Ltd.