BESTILL GLOSSYBOX FOR HELE ÅRET OG FÅ 50% RABATT PÅ DIN FØRSTE SKJØNNHETSBOKS! ☀️ BRUK KODE: SUNNY50

Vanlige spørsmål og svar | GLOSSYBOX

Har du et spørsmål?

For å hjelpe deg med å finne svaret på dine spørsmål, har vi oppført ofte stilte spørsmål nedenfor. Du kan lese om hvordan abonnementet ditt fungerer, hva boksen er og hvordan levering av boksen din går.

Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt her, vennligst logg inn på kontoen din og send en melding til vår kundeservice.

Generelt

Glossybox er et abonnement på en eksklusiv eske fylt med fem skjønnhetsprodukter som sendes hjem til deg en gang i måneden. Esken inneholder fem skjønnhetsprodukter fra både internasjonale og norske merker. Produktene kan være alt fra sminke, hudpleie, hårpleie, parfyme eller liknende fra skjønnhetsverden presentert i enten travel size eller full size.


Vi prøver så godt det er mulig å tilpasse innholdet basert på det du har mottatt i tidligere esker, og hva du har fylt ut i skjønnhetsprofilen din (les mer under ”Hvordan fungerer min skjønnhetsprofil?”). På hjemmesiden vår finner du informasjon om produktene og tips om hvordan du best bruker dem. Du får 5 produkter i din eske hver måned og på siden ”Tidligere ekser” synes alle produkter i full size/originalprodukt.

På Glossybox.no kan du velge mellom disse abonnements-typene:

 • Løpende månedsabonnement 179 kr/måneden, 
 • Forhåndsbetalt 3 måneders abonnement 537 kr
 • Forhåndsbetalt 6 måneders abonnement 899 kr
 • Forhåndsbetalt 12 måneders abonnement 1679 kr

Du kan også bestille gavekort. Merk at gavekortet leveres elektronisk til mailadressen du oppgir ved bestilling.

 • 6 måneders gaveabonnement 899 kr 
 • 12 måneders gaveabonnement 1679 kr

Om du velger et løpende månedsabonnement, blir den første betalingen trukket direkte ved bestilling. Betaling skjer alltid i forveien av kommende eske. Betalinger trekkes rundt den 1. i hver måned, med unntak av helgedager. Det løpende månedsabonnementet kan når som helst sies opp. Det gjør du via din konto hos oss. For mer informasjon se ”Hvordan avslutter jeg mitt abonnement”.


Glossybox har 1 måneds oppsigelse på løpende månedsabonnement. Observer at pågående bestilling ikke kan avbrytes.

Om du velger et tidsbestemt abonnement betaler du for alle esker direkte ved bestilling (537 kr for abonnement på 3 måneder, 899 kr for abonnement på 6 måneder, 1679 kr for abonnement på 12 måneder).


Avslutter du ikke ditt tidsbestemte abonnement så blir det fornyet automatisk til samme antall måneder som tidligere slik at du ikke skal gå glipp av våre herlige esker! Vil du ikke fortsette abonnementet må du avslutte abonnementet via din konto og gå inn på det aktive abonnementet og velge ”Stopp kommende fornyelse” Observer at pågående bestilling med esker som er betalt for ikke kan avbrytes.

Vi prøver så godt det går å sette sammen innholdet i esken din basert på svarene i din skjønnhetsprofil og hvilke produkter og merker vi samarbeider med den måneden. Skjønnhetsprofilen fungerer altså som en retningslinje. Tanken med Glossybox er at du får muligheten til å prøve produkter og merker som du kanskje ikke ellers hadde testet; slik at du kan finne nye personlige favoritter. Du kan alltid oppdatere skjønnhetsprofilen gjennom å logge inn på ”Min konto”, scrolle ned til ”Skjønnhetsprofil” og velg ”Rediger”.


Observer at du kun kan ha en skjønnhetsprofil på din konto. Ønsker du å ha flere abonnement med ulike skjønnhetsprofiler anbefaler vi at du starter opp en ny konto.

Om du vil endre til et annet abonnement, eller om du kanskje har et gavekort som du vil aktivere, må du vente til ditt nåværende abonnement løper ut. Her kommer et eksempel på hva du kan gjøre for å unngå doble esker:


Har du for eksempel et 6 måneders abonnement som begynner i februar og slutter i juli så må du si opp dette før siste esken for å unngå en fornyelse av abonnementet (for mer informasjon se ”Hvordan avslutter jeg mitt abonnement”). Etter 1 august kan du logge inn og bestille ditt nye abonnement, da du ikke lengre vil motta esker fra ditt "tidligere" abonnement.

Vår hjemmeside pleier å fungere som best om du besøker den via en PC/Mac og ikke mobil/tablet. Vi anbefaler å bytte nettleser til Google Chrome, om du opplever problemerOm det ikke løser problemet, kontakt oss via ”Kundeservice Kontaktsenter” gjennom å logge inn på din glossykonto hos oss. Om du har mulighet; ta gjerne et skjermbilde av problemet når det oppstår.

Dessverre kan vi ikke garantere at din Glossybox er fri fra visse ingredienser. Om du har en allergi ber vi deg grundig lese ingrediensene på alle produkter. Du finner mer informasjon om produkter i tidligere esker på vår hjemmeside under ”Tidligere esker”.

Vi gjør alt for å skape en spennende miks av produkter i hver Glossybox. I noen sjeldne tilfeller kan et produkt dukke opp igjen, eksempler på dette er produkter som har vist seg å være populært i tidligere, produkter som har fått et nytt design eller nye ingredienser, etc. Om du ikke er fornøyd med produktet eller mener det har skjedd en feil, ber vi deg kontakte oss via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto. Vi vil svare deg innen kort tid.

Mitt abonnement

Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. For å avslutte ditt løpende abonnement har

du to alternativ.


Alternativ 1:

‐ Logg inn på din glossykonto

‐ Klikk på ”Min konto” > ”Mitt abonnement” > ”Avslutte fra neste eske”

‐ Du vil motta en mail som bekrefter at ditt abonnement er avsluttet


Avslutter du ditt abonnement via knappen ”Avslutte fra neste eske” så kommer den neste esken du mottar være din siste eske.


Observer at det ikke går å reaktivere et avsluttet abonnement. Dersom du ønsker å bli abonnent igjen starter du enkelt et nytt abonnement.


Alternativ 2:

‐ Logg inn på din glossykonto

‐ Klikk på ”Min konto” > ”Mitt abonnement” > ”Avslutt”

‐ Du vil motta en mail som bekrefter at ditt abonnement er avsluttet


Dine GLOSSYCredits vil fortsatt være tilgjengelige på din konto. GLOSSYCredits er tilgjengelige i 12 måneder fra datoen de er opptjent. Les mer om GLOSSYCredits under "GLOSSYCredits".

Et 3-, 6-, eller 12-måneders abonnement må avsluttes måneden innen du mottar din siste eske, ellers fornyes abonnementet med samme antall måneder. Avslutter du din fornyelse etter at den har blitt fornyet vill oppsigelsen din gjelde fra den kommende perioden.


Om du har et 6-måneders abonnement som starter i januar og slutter i juni må du si opp abonnementet innen utgang av mai, altså før 1. juni. 


Observer at du ikke kan reaktivere et avsluttet abonnement.


For å avslutte ditt 3-, 6-, eller 12-måneders abonnement gjør følgende:

 • Logg inn på Din Konto
 • Klikk på ”Mine abonnementer” > ”Slå av autorenewal”
 • Du vil få en mail som bekrefter at ditt abonnement er sagt opp


Observer! Fornyelsesfunksjonen gjelder ikke ved gavekortabonnement – de løper automatisk ut.

Les mer under ”Gavekort”


Dine GLOSSYCredits vil fortsatt være tilgjengelige på din konto. GLOSSYCredits er tilgjengelige i 12 måneder fra datoen de er opptjent. Les mer om GLOSSYCredits under "GLOSSYCredits".

Observer at det ikke går å reaktivere et avsluttet abonnement. Dersom du ønsker å abonnere på Glossybox igjen starter du enkelt et nytt abonnement under "Abonner" på vår hjemmeside.

For å endre adresse på din konto gjør du følgende:


 • Logg inn på "Min Konto"
 • Scroll ned til "Abonnementer" og klikk på ditt aktive abonnement
 • Scroll ned til "Leveringsdetaljer" og klikk på "Endre adresse"
 • Klikk deg videre til "Legg til adresse"
 • Fyll inn ønsket adresse og lagre

VIKTIG! Legg til din adresse på ditt abonnement for å aktivere den - det gjør du gjennom å trykke på "Lever til denne adressen"-knappen.


Merk at du ikke kan endre leveringsadresse på enkeltbestillinger som for eksempel Limited Edition-esker eller adventskalender.

Skjønnhetsprofilen er en kort spørreundersøkelse med spørsmål om dine skjønnhetspreferanser. Din profil hjelper oss å velge produkter som er best tilpasset dine skjønnhetsbehov og ønsker.


Du kan fylle inn din skjønnhetsprofil når du har startet en konto på Glossybox.no, og du kan når som helst redigere den i ettertid. Du har tilgang til din profil gjennom å logge inn på din konto og klikke på ”Min skjønnhetsprofil”. Observer at du kun kan ha en skjønnhetsprofil per konto. Våre esker matches så godt som mulig til din skjønnhetsprofil.

Vennligst les mer om vår returpolicy i brukervilkår eller kontakt oss via Kundeservice Kontaktsenter gjennom å logge inn på din glossykonto.

Betaling

Du kan betale med enten Visa, MasterCard, American Express, eller PayPal. Velger du betalingskort er det viktig at ditt kort er aktivert for utlands- og internettkjøp/bestillinger. 


Merk! Om du har flere abonnement på din konto må du gå inn på respektive abonnement for å oppdatere til ditt nye betalingskort.

Om du velger et løpende månedsabonnement blir den første betalingen trukket ved bestilling. Senere betalinger trekkes rundt den 1. hver måned (med unntak av helgedager/helligdager).


Om du velger et tidsbestemt abonnement eller et gavekort betaler du hele perioden med en gang.

PayPal er et netthandelsfirma som tilbyr tjenester for betaling og pengeoverføring over Internett. PayPal fungerer som mellomledd for betalinger. Velger du å betale med PayPal blir du sendt videre til deres hjemmeside der du må logge inn på din PayPal konto (har du ikke en PayPal konto kan du enkelt registrere deg på www.paypal.no før du starter din bestilling). Fyll inn din kortinformasjon på hjemmesiden og bekreft. Du blir deretter sendt tilbake til glossybox.no når kjøpet er fullført.

Har du et løpende abonnement og betalingen for månedens eske ikke har gått gjennom så blir ditt abonnement satt på pause til betaling kan trekkes.


Om din betaling ikke har gått gjennom kontroller at du ikke har en sperre på kortet for internett- og/eller utenlandskjøp, og at det finnes tilgjengelig saldo på kortet. Test deretter å oppdatere din kortinformasjon på din glossykonto. Du kan enkelt oppdatere din kortinformasjon gjennom å logge inn på din konto på Glossybox, klikk på ”Min konto”, klikk deg videre inn på abonnementet og ”Endre betalingsinformasjon”.


Vi prøver å trekke betalingen på nytt dersom den ikke har gått gjennom helt til den gjeldende esken er utsolgt.

For å endre kortinformasjon gjør følgende:

‐ Logg inn på din glossykonto

‐ Klikk på ”Min konto” > klikk deg inn på abonnementet > ”Endre betalingsinformasjon”

‐ Skriv inn din kortinformasjon og bekreft

Du oppgir din rabattkode i handlekurven. Når du har klikket på ”Legg til” vil koden automatisk aktiveres og du vil se at betalingsbeløpet endres. Du kan kun bruke én rabattkode per bestilling.

Levering

Glossybox-esken sendes alltid fra lageret vårt mot slutten av hver måned. Leveransetiden kan variere avhengig av hvor i landet du bor og om esken går rett i postkassen din eller leveres til et postkontor.

Esken leveres rett hjem hvis man har en stor nok postkasse, ellers får man en hentemelding via SMS eller e-post om at den kan hentes på et postkontor. Hvis du ikke henter ut esken din, vil du få en påminnelse via SMS eller e-post og deretter sendes en hentelapp i posten. Hvis du ikke henter esken din i løpet av 14 dager returneres den til oss. GLOSSYBOX kan ikke bestemme hvilket postkontor esken leveres til, du må i så fall kontakte ditt lokale postombud.

Dersom det har gått over to uker etter vi sendte esken til deg og du ikke har mottatt den, ber vi deg kontakte oss via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto slik at vi kan hjelpe deg. Kontroller at adressen på bestillingen din stemmer, og ta kontakt med ditt lokale postkontor for å se om de kan ha glemt å scanne din eske.

Vi leverer til hele Norge, men dessverre har vi ikke mulighet til å sende esken utenlands. GLOSSYBOX finnes også i andre land.

Vi kan betale deg tilbake pengene dine eller sende ut esken på nytt hvis vi har fått den i retur. Vi ber deg kontakte oss via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto slik at vi kan hjelpe deg.

Din eske kan ha blitt returnert fra ditt postkontor for at adressen på din konto er ukorrekt eller at esken ikke har blitt hentet ut innen 14 dager.


Om din eske har blitt returnert ber vi deg kontakte oss via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto innen 60 dager etter du skulle ha mottatt esken.


Observer at om du ikke kontakter oss innen 60 dager har vi ikke mulighet å sende ut din eske på nytt.

Vi er veldig lei oss for at du har mottatt en eske eller et produkt som er ødelagt. Noen ganger skjer det ting under transport som vi ikke kan påvirke, men bekymre deg ikke, vi kan hjelpe deg med en reklamasjon. Les mer om hvordan du gjør dette under ”Reklamasjon og tilbakebetaling”


VIKTIG: Om du opplever problem med savnet eller ødelagt eske eller produkt er det viktig at du informerer oss via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto innen 60 dager.

Gave

Du aktiverer ditt gavekort gjennom denne linken: https://www.glossybox.no/beauty-box/glossybox-beauty-box-abonnements-gave/11396464.html


Om du har problem med å løse inn gavekortet ditt vennligst kontakt vår kundeservice som vil hjelpe deg videre.


Når du har løst inn ditt gavekort, glem ikke å fylle inn din personlige skjønnhetsprofil. Vi bruker din skjønnhetsprofil som retningslinje når vi velger produkter til din eske! Les mer under "Skjønnhetsprofil"

Via fliken "gave" i hovedmenyen kan du enten velge å gi bort et abonnement på 6 eller 12 måneder som starter direkte når du har gjennomført betalingen eller så kan du gi bort et gavekort som mottageren kan aktivere når den selv ønsker. Abonnementet løper automatisk ut etter 6 eller 12 måneder.

Reklamasjon og tilbakebetaling

Om du savner en eske ber vi deg kontakte oss via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto. Du logger inn på din konto, klikker deg videre til ”Min konto” og scroller deg ned til Kundeservice Kontaktsenter der du kan sende oss en melding. Vi vil behandle din forespørsel så fort som mulig.

Din Glossybox skal alltid inneholde 5 skjønnhetsprodukter og om du har oppdaget at det mangler et produkt i esken hjelper vi deg selvfølgelig!


Savner du et produkt ber vi deg vennligst ta kontakt med oss via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto. Du logger inn på din konto, klikker deg videre inn på ”Min konto” og scroller ned til Kundeservice Kontaktsenter der du kan sende oss en melding.

Vi er veldig lei oss for at du har mottatt en eske eller et produkt som er ødelagt. Noen ganger skjer det ting under transport som vi ikke kan påvirke, men bekymre deg ikke, vi kan hjelpe deg med en reklamasjon.


For at vi skal kunne hjelpe deg videre med en reklamasjon trenger vi et bilde av den ødelagte esken/produktet. Bildet sendes via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto og vi må motta bildet innen 60 dager etter du har mottatt esken.


Så snart vi har mottat bildet kan vi hjelpe deg videre med eventuell reklamasjon.


VIKTIG: Om du opplever problem med savnet eller ødelagt eske eller produkt er det viktig at du informerer oss via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto innen 60 dager.

Du kan selvfølgelig alltid bruke angreretten din. Du kan angre ditt kjøp innen 14 dager og returnere esken til oss hvis den ytterste kartongforpakningen ikke er åpnet.

Kontakt oss via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto.og informer om at du angrer ditt kjøp, så betaler vi deg tilbake pengene når vi har mottatt returen.

Husk å skrive avsender på esken slik at vi ser hvem den er sendt fra.

Observer at du må selv stå for fraktkostnaden.

The Man Box

The Man Box er et abonnement hvor du får en eksklusiv eske med fem utvalgte herreprodukter i mindre størrelse tilsendt i posten en gang i kvartalet (januar, april, juli og oktober). Esken inneholder fem herreprodukter fra både nordiske og internasjonale

merkevarer. 

T

anken bak The Man Box er at du skal få muligheten til å teste ulike produkter og finne dine personlige favoritter. Når du registrerer deg lager du en personlig profil som vi bruker som retningslinje for hvilke produkter du får tilsendt og som vil passe for deg.


På vår hjemmeside vil du finne informasjon om produktene og tips om hvordan du best kan bruke de.


Du vil få fem produkter tilpasset din profil i hver ekse. På hjemmesiden kan du se en total oversikt over alle produkter som ble sendt ut og de blir alltid vist i sin fulle størrelse. Størrelsen på produktene i eskene vil variere, men vanligvis er de mindre enn produktets opprinnelige størrelse.

Løpende abonnement:

Den første betalingen skjer når abonnementet starter. Deretter drar vi penger automatisk rundt den 1 hver tredje måned (januar, april, juli og oktober) for den kommende esken. Pengene blir trukket fra det betalingskortet du har registrert. Abonnementet koster 199 kr/eske inkludert frakt. Ingen oppsigelsestid.


1-års abonnement:

Hvis du velger et 1-års abonnement betaler du for hele perioden på en gang. Hele summen trekkes direkte ved bestilling (765 kr).


Hvis du ikke avslutter abonnementet ditt så kommer det til å bli fornyet automatisk med samme antall måneder som tidligere - sånn at du ikke går glipp av noen herlige esker!

The Man Box eskene kommer bare hver tredje måned og derfor tenker vi at det oftere må være produkter i full-størrelse med, slik at det vil være tilstrekkelig til neste eske kommer. Esken har alltid en verdi på over 199 kr.

Et årsabonnement på The Man Box må sies opp måneden da du får din siste eske ellers fornyes abonnementet med samme antall måneder. Avslutter du din fornyelse etter at den har blitt fornyet kommer oppsigelsen å gjelde etter den kommende perioden.


For eksempel om du har et årsabonnement som begynner med vinter-esken i januar, og slutter med høst-esken i oktober må du si opp den automatiske fornyelsen via din konto eller via kontakt med vår support via Kundeservice Kontaktsenter på din konto innen siste esken i oktober for å unngå at abonnementet fornyes.


Observer at det ikke går an å reaktivere et avsluttet abonnement.


For å avslutte ditt årsabonnement gjør du følgende:

‐ Logg inn på din glossykonto

‐ Klikk på ”Min konto” > ”Mitt abonnement” > ”Avslutt fra neste eske”

‐ Du vil motta en mail som bekrefter at ditt abonnement er avsluttet


Dine GLOSSYCredits vil fortsatt være tilgjengelige på din konto.

Vi prøver så godt vi kan og sette sammen innholdet i esken basert på informasjonen i din profil og hvilke produkter og merker vi samarbeider med. Profilen fungerer altså som en retningslinje. Tanken med The Man Box er at du får muligheten til å prøve produkter og merker som du kanskje ellers ikke hadde testet, slik at du kan finne nye personlige favoritter. Du kan alltid oppdatere profilen gjennom å logge inn på kontoen din og klikke på "min groomingprofil".

Ettersom The Man Box kun kommer hver tredje måned, så er tanken at de fleste produktene skal være full size-produkter, slik at de holder helt til neste eske kommer! Esken har alltid en høyere verdi enn minst 199 kr.

GLOSSY Credits

Du tjener GLOSSYCredits gjennom å fylle ut din skjønnhetsprofil, motta månedsesken, svare på produktundersøkelser, skrive produktomtaler og verve venner.


Du tjener GLOSSYCredits hver gang du:

 • Fyll ut din skjønnhetsprofil: 3 kr
 • Få hjem din månedseske: 2 kr
 • Svar på produktundersøkelser: 3-6 kr
 • Skriv en produktomtale: 3 kr
 • Verv en venn: 50-125 kr


Det kan ta en stund innen dine opptjente GLOSSYCredits blir synlige på din konto.

Skriver du en produktomtale må den først godkjennes. 


På Glossybox

 • Velg ønsket abonnement eller eske og legg den i handlekurven
 • Logg inn på din konto og fortsett til handlekurven
 • I handlekurven kan du velge å bruke GLOSSYCredits når du skal betale
 • Fullfør ditt kjøp!

Noter at du kun kan handle med dine GLOSSYCredits på nye bestillinger og ikke på en aktiv bestilling.


På lookfantastic:

For å kunne bruke dine GLOSSYCredits på lookfantastic.no må du først koble sammen din Glossybox-konto med et lookfantastic-konto.


Slik gjør du det:

 • Logg inn på din Glossybox-konto. På din konto finner du valgmuligheten til å koble sammen din Glossybox-konto med din lookfantastic-konto
 • Du blir sendt videre til lookfantastic, der du må logge deg inn med et eksisterende lookfantastic-konto. (Har du ikke et lookfantastic-konto må du opprette et)
 • Du vil nå få muligheten til å koble sammen dine kontoer
 • Når du har gjort dette vil dine GLOSSYCredits bli synlige på ditt lookfantastic-konto
 • Når du kjøper produkter på lookfantastic så kan du i kassen velge å bruke dine GLOSSYCredits når du betaler

Noter at GLOSSYCredits opptjent på glossybox.no kun kan brukes på lookfantastic.no. 


GLOSSYCredits er gyldige i 12 måneder fra datoen de er opptjent.

 

Frem til den 5. desember 2017 samlet du GLOSSYDots, men fra og med den 5. desember 2017 ble dine GLOSSYDots forvandlet til GLOSSYCredits.

Annet

Limited Edition-eske er en engangseske og bestilles utenfor ordinært abonnement. De finnes kun i et begrenset antall så langt lageret rekker, men du får bestille flere esker enn én dersom du ønsker. Det går ikke å fylle inn en skjønnhetsprofil for Limited Editon-esker, men du får muligheten å gjøre produktundersøkelser etter du har mottatt esken og samle GLOSSYCredits.


Limited Edition-esker lanseres flere ganger i året, husk å meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du får beskjed når vi lanserer nye, spennende limited edition-esker.Du er alltid velkommen til å kontakte oss med dine spørsmål Du kontakter oss via Kundeservice Kontaktsenter på din glossykonto. Du logger inn på din konto, klikker deg videre inn på ”Min konto” og scroller deg ned til Kundeservice Kontaktsenter.