20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

April 2024 - Spring Awakening Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag April 2024 banner

Time to discover

Når våren virkelig er på vei, sjekker vi ut de største skjønnhetstrendene denne sesongen. Fargen blå er en stadig tilbakevendende trend for både skjønnhets- og moteverdenen, og i denne månedens boks finner du ikke mindre enn to produkter i denne populære nyansen. Ram inn øynene og forsterk vippelinjen med en myk brun øyeblyant, som du også finner i denne månedens GLOSSYBOX.

Team GLOSSYBOX

For komfortabel intimbarbering

Barbering av intimområdet kan ofte føre til røde prikker og irritasjon. Det viktigste for å unngå dette, er en god barbergel kombinert med en ny, skarp barberhøvel. Fra RFSU får du teste «Easy Shave Gel», en gel som ikke skummer og som sørger for at du bedre kan se hvor du barberer deg, samtidig som du får en tettere barbering.

OPPDAG RFSU

PRODUKTENE I GLOSSYBOX

Alle Glossies får teste!

Miqura – Sheet Mask

Slapp av og gjør deg klar for en god natts søvn med «Zen Sleep Face Sheet Mask» fra Miqura. Det beroligende ansiktsmasken er delt i to farger og er dynket i serum som inneholder nøye utvalgte og effektive ingredienser. Med beroligende lavendelekstrakt, som er kjent for sine avslappende og søvnfremmende egenskaper. Til engangsbruk, egnet for alle hudtyper. Påfør på renset hud og la virke i 15 minutter. Klapp inn gjenværende serum og følg opp med fuktighetskrem. Produktet skal ikke skylles av.
Originalprodukt: 49 kr/stk

RFSU – Easy Shave Gel

Mykgjørende barbergel med glideeffekt for barbering av intime områder. Gelen er gjennomsiktig og skummer ikke, slik at du lettere kan se hvor du barberer deg. Easy Shave Gel mykner opp huden samtidig som barberhøvelen glir lettere. Det gir en tettere barbering som reduserer risikoen for irritasjon og inngrodde hår. Fungerer også godt for barbering av ben og underarmer. Brukes i dusjen, smør på området som skal barberes. Skyll nøye av etter bruk.
Originalprodukt: 59 kr/150 ml

Next box

Neste boks:
Spring Awakening – Time to inspire

Årets mest inspirerende sesong er her! Vi omfavner alt omgivelsene våre har å tilby – samtidig som vi er glade for å inspirere andre. Bli inspirert og inspirer! Blant produktene i neste boks finner du blant annet en bronzer, leppeprodukt og makeup-børste for å kunne oppdatere sminkerutinen for måneden.