20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Spring Beauty Fix

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX April 2015

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Spring Beauty Fix

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 4.5 / 5 (6 Omtaler)
  • 3 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

love it!

Eyelash var best, virker!!

Var denne hjelpsom?

Problem :(

Hei, jeg har bestilt golossybox månde abonement, da sto det at den neste ville komme 10 - 14 mai. Den har ikke kommmet ennå.. :( Hva gjør jeg??

Var denne hjelpsom?

Joda

Veldig lei neglelakk nå, da jeg jobber i helsevesenet kan jeg sjeldent til aldri bruke det og i tillegg er det mye rare farger. Enig med andre her som ønsker seg en krukke med krem fremfor disse prøveposene. Ellers er jeg meget fornøyd, gleder meg til hver eneste eske og synes dere gjør en utrolig bra jobb! Tommel opp :)

Var denne hjelpsom?

:)

Sier bare tommel opp for den fine negell-lakken

Var denne hjelpsom?

Tommel opp

Denne boksen var faktisk ganske bra! Vippeserum er noe jeg aldri ellers ville ha brukt penger på, men alltid ville ha prøvd, så det er tommel opp for det! Jeg syns det er synd vi IGJEN får neglelakk, men heldigvis er dette en brukbar farge. Øyenskyggen var veldig fin, men den var knust da jeg fikk den. Heldigvis fikk jeg god hjelp av kundeservicen! Jeg hadde nettopp hørt om Lord & Berry da jeg fikk Glossyboxen, så var veldig fornøyd med dette produktet da jeg hadde hørt masse bra om merket. Den største nedturen er at vi bare fikk hudkremprøver i stedet for en hel krukke, som vi har fått tidligere. På dette punktet syns jeg kanskje dere burde skjerpe dere, for en syvdagers trial er ikke nok for å kunne se nok forbedringer eller endringer i huden.

Var denne hjelpsom?

jippi!!!

Den første boxen på lenge der jeg faktisk kan bruke alt. At datra forelsket seg i lipsticken, og stakk av med den må jeg bare leve med;-) Elsker dagkremen, og det er kjempesmart å få mange småprøver, så man faktisk kan prøve ut over tid. Nydelig farge på både neglelakk og øyenskygge. En kjempefin box.

Var denne hjelpsom?