20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX August 2014

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX August 2014

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

GLOSSYBOX August 2014

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 3.04 / 5 (24 Omtaler)
  • 4 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 5 3 star reviews
  • 8 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

greit nok

Hmm, trengte ikke så mye av dette..

Var denne hjelpsom?

..

Slutt å send negelakker! Er så lei nå!

Var denne hjelpsom?

Helt ok

Helt ok eske, bra størrelse på produktene. Men hvorfor får vi neglelakk i alle eskene??

Var denne hjelpsom?

Helt ok

Synes neglelakken var veldig fin, men både bronzeren og mascaraen var ikke noe av det beste jeg har opplevd. Litt skuffende eske alt i alt, da jeg heller ville ha hatt aromatherapy wand og oil treatment istedet for mascara og bronzer.

Var denne hjelpsom?

Fornøyd

Egentlig er jeg fornøyd med denne esken. Kérastase-tuben har jeg brukt mye allerede og den er helt fantastisk. Spesielt siden jeg har krøller/bølgete hår. Når det gjelder neglelakken så fikk jeg en halvknall rosa farge. Ikke helt min stil, men har prøvd den og synes den fungerer greit. Flasser ganske fort av, men fargen er veldig fin. Fungerer i nød når det er snakk om en kveld. Verre om en vil at den skal holde flere dager.

Var denne hjelpsom?

Lav/Middels

Synes innholdet i eskene bærer litt preg av billigprodukter. Den bronzeren kunne, som noen andre har kommentert, like gjerne fulgt med i et blad. Ønsker kvalitetsprodukter, ikke små billigprodukter fra ukjente merker. (Fornøyd med hårkremen.) Mascaraen passet IKKE for øynene mine, jeg har aldri hatt sensitive øyne eller allergi, men den gjorde at jeg gikk og klødde hele dagen. Forstår at det er noen som skal tjene penger på dette, og at Glossybox egentlig er et fordyrende mellomledd, men håper på flere anerkjente merker i eskene. Og når kommer septemberesken??

Var denne hjelpsom?

Bra

Jeg mottok makiash neglelakken i lyserosa. Liker kosistensen på neglelakken, ikke rennende. Tar litt tid før den tørker. FAIRY LASHES CURL MASCARA synes jeg personlig klumpet seg litt og personlig er jeg ikke så glad i tykke koster. Men den var helt ok. Veldig bra størrelse på produktet. Parfymen falt ikke helt i min smak. For eksotisk lukt for meg. Pressed bronzing powder, bronze shimmer var noe jeg trengte! Så takk for det :) Stort sett veldig fornøyd med esken, pent design på den :)

Var denne hjelpsom?

Ok

Vil ikke ha mere neglelakker nå! Har vel mere eller mindre vært en i hver pakke.

Var denne hjelpsom?

Hm

Ble litt skuffet,så noen fikk både aromatherapy wand og oil treatment..dette var ikke i min eske..kunne faktisk ønske at alle fikk de samme produktene

Var denne hjelpsom?

Fornøyd

Synes dette var en god eske med mye variert, flott å få rabattkupong i tillegg:)

Var denne hjelpsom?