«Rose Caviar Essence» fra Pixi inkludert! Verdt 379 kr

Det er noe spesielt med en juledesignet GLOSSYBOX, særlig fordi mange sammenligner GLOSSYBOX med julaften en gang i måneden. Denne høytiden står i fokus i desemberesken, og du får teste produkter som vi ønsker skal sette en ekstra gullkant på jul- og nyttårsfeiringen din!

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Desember 2013

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Det er noe spesielt med en juledesignet GLOSSYBOX, særlig fordi mange sammenligner GLOSSYBOX med julaften en gang i måneden. Denne høytiden står i fokus i desemberesken, og du får teste produkter som vi ønsker skal sette en ekstra gullkant på jul- og nyttårsfeiringen din!

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 3.0 / 5 (20 Omtaler)
  • 2 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 3 2 star reviews
  • 4 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Helt ok

Helt ok eske men hadde forventet mer `skimmer`til en desember eske.

Kjedelig

Utrolig skuffende atter en gang! Prøve produkter som jeg kan få gratis og er så små at der ikke engang er nok til et bruk! Dårlig dårlig atter engang! Har vært veldig uheldig med mine bokser siden jeg startet med dette! Dere må slutte å få oss til å kjøpe prøve produkter.. ikke legg de ved :/

Fantastisk innhold

Fin eske med et variert fint innhold. Dette var min første eske og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Kjedelig

Dette var en skikkelig dårlig eske. Kun øye kremen var bra. Shampoo og serum var i prøvestørrelser, har fått samme prøver gratis før. Litt kjedelig med neglelakken.. Nails inc. er ganske ofte med i boxen deres som begynner å bli ganske kjedelig og irriterende. Forventet mye mer siden det skulle være en *julegave*. Virket som om det eneste dere brydde dere om den måneden var Golden Box. Skikkelig skuffet spesielt når jeg ser at andre land får litt ekstra mye og bedre ting i desember eskene sine. Var mye mer fornøyd med tidligere esker.

Fornøyd

Jeg var jevnt over veldig fornøyd med produktene i denne esken. Favorittene er Renu lip and eye som jeg har brukt hver dag siden jeg fikk den. Den dype røde fargen på neglelakken passet også veldig bra, og Nails inc har god holdbarhet. Pedix fotkrem ble en redder for slitne føtter etter shopping i Berlin, men synd at dette produktet kom i så liten størrelse. Lemon body butter gir godt med fuktighet. Følte ikke jeg fikk testet mineral shampoo og balsam godt nok siden de kom i en engangspakke. Funket likevel greit siden jeg var ute på reise. Det eneste negative jeg kan si om denne esken er at den ikke minnet om juletider. Produktene er mer vår/sommer i mine øyne så håper neste desembereske blir bedre på den fronten! :)

Maja

Passet bra sånn like før jul ^^ fine velvære produkter. Også var det så fint at jeg fikk den noen dager før jul også :D Var iferd med å melde meg ut, men så har de to siste sakene vært så bra ! Håper det fortsette sånn :D

Eske med velvære!

Dette var en fin eske! Den inneholdt en god blanding av produkter av høy kvalitet. Stas med Bliss og nails inc. Produktene fra Bliss lukter alltid så deilig og Nails Inc har trendy farger i sitt sortiment. Deilig med fotpleie og produkter til håret også.

desember'13

min første glossybox, og er kjempefornøyd! gleder meg til neste :-) fornøyd med produktene!

Kjedelig..

Kan hende jeg hadde litt høyere forventninger nå i juletider, men jeg synes esken var litt kjedelig. Bodybutter fikk vi sist gang, shampoo'en og hårkuren kom i sånn billig engangs pakke, greit nok litt større enn hva sånne gratisprøver pleier å være.. Og krem for øyne og lepper som det står ""For aged skin"" på.. Den fikk mamma med en gang for og si det sånn! Skuffa :(

Helt grei pakke

Grei pakke, og fornøyd med produktene.