🌊 «Silk Balm Icy Cryo-Plumping Lip Balm» fra HUDA Beauty inkludert! Verdt 379 kr 🌊

GLOSSYBOX Desember 2014

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Desember 2014

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

GLOSSYBOX Desember 2014

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 3.33 / 5 (12 Omtaler)
  • 3 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 3 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Fin gaveeske.

Kjempe fin eske. Top coat fungerer bra og tørker raskt. Har ikke prøvd neglelakken. Liker ikke Elnett hårspray. Lukter altfor stramt og ikke friskt. Lip balm med en smak av honning var helt super.

GREI!

Denne boksen var min første og en av de bedre i min mening. Neglelakken fra Makeup Store var veldig fin, og likte Top Coat fra Seche Vite. Hårsprayen var grei, men hadde denne fra før av. Leppomaden var ikke den beste, og skulle gjerne ønske det kom med noe å feste glitteret med.

flott

Jeg er svært fornøyd med månedens boks! Min favoritt er definitivt Dry Fast Top Coat! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten den herligeten!

Signed-Thea.tumblr.com

Dette var den første måneden jeg fikk min glossybox, og jeg var egentlig ganske skuffet. Jeg skjønner at det ikke er like lett å ordne slike abennomentsesker som fåes i andre land, men jeg syns å sende ut produkter som de fleste allerede har vært borti (loreal elnett og burts bees) går litt vekk fra konseptet til Glossybox. Jeg har tatt en titt på tidligere esker og syns tilbudet virket bedre før det ble innført fast ordning med make up store. Jeg syns det var skuffende. Du kan forøvrig lese hele anmeldelsen av esken på signed-thea.tumblr.com ___ Hei Thea! Så trist at du ikke likte månedens eske. Produktene og varemerker varierer veldig fra måned til måned, derfor håper jeg at du kommer til å like de spennende eskene og produktene fremover. Vi skall definitivt lese din anmeldelse av produktene. Ha en fin uke, GLOSSYBOX

Fornøyd!

Jeg var fornøyd med desemberboksen, selv om ikke alt var full klaff. En av grunnene til at jeg valgte å abonnere på glossybox var at jeg ville prøve ut nye ting, og det får jeg gjort. Håper ikke det er så mange småprøver i boksene fremover (sånne små gratisprøver) som ett av produktene.

Ikke fornøyd

Likte lipbalmen og neglelakken svært godt! Håper dere kan ha flere produkter fra Burts i fremtiden. Litt kjipt å få to produkter til neglene i samme eske, overlakken funket fint men det var dumt at den lille beholderen var halvfull.. Glitteret var ikke helt min smak, tror få av oss sminker oss som om vi skal på kostymefest i hverdagen! :) Elnett sin hårspray lukter så fælt (og lukten forsvinner ikke) så den kommer ikke til å bli brukt. ___ Hei Maren! Tusen takk for din input, for din mening er viktig for oss. Så trist at du ikke likte glitteret og hårsprayen i esken. Håper du liker produktene bedre neste måned. Helg enig med Burts Bess, disse produktene har vært svært populære og vi håper på fler produkter i fler kategorier fra dem i fremtiden. Ha en fin uke, GLOSSYBOX

.

Lip balmen var kjempebra, og jeg bruker den hele tiden. Det som derimot trekker veldig ned er neglelakkene. Jeg har fått så utrolig mange neglelakker siden jeg begynte å abonnere for over et år siden og begynner å bli lei. Fikk den i tillegg i en gråfarge som jeg ikke kommer til å bruke. __ Hei Ida Marie! Tusen takk for din input. Vi setter stor pris på at du deler med deg av din mening om lip balmen som du likte og negelakkene som du fått for mange av. Håper du liker de spennende eskene fremover. Ha en fin uke, GLOSSYBOX

Ok eske

Begynner å bli ganske mettet på neglelakker nå siden vi får en ny hver eneste mnd. Og siden jeg ikke bruker dette er det enda kjedeligere. Burts bee er gode produkter, så synd at jeg ikke klarer lukten ( acai ) på den lebepomaden jeg fikk nå. Venninnen min derimot ( som fikk samme ) elsker lukten. GLOSSYBOX: Lukter er også veldig personlig. Så vi håper du vill prøve de andre duftene fra Burt's Bees for de er fantastiske! Bra med input om negelakken, de er takk vare dere vi kan forbedre og fornye oss. Beste hilsen, Glossybox

Grei

Denne måndens eske var helt grei, flere av produktene fallt i god jord hos meg.

1

jeg likte alle produktene. Og lip balmen ble en favoritt øyeblikkelig :)