20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Som en hyllest til kjærligheten, til deg selv og til ditt liv presenterer vi THE LOVE BOX! I esken finner du mange godbiter som hyller kjærligheten og omtanken til deg selv. Nyt og gled deg over disse eksklusive produktene og ikke minst eskens freshe design!

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Februar 2017

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Som en hyllest til kjærligheten, til deg selv og til ditt liv presenterer vi THE LOVE BOX! I esken finner du mange godbiter som hyller kjærligheten og omtanken til deg selv. Nyt og gled deg over disse eksklusive produktene og ikke minst eskens freshe design!

Merke:
  • GLOSSYBOX

Produkter i denne boksen

Kundeomtaler

Overall Rating : 3.44 / 5 (9 Omtaler)
  • 2 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 3 3 star reviews
  • 2 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Helt OK eske

Fikk ikke alle produktene i esken, men de jeg fikk var greie. Likte spesielt godt leppomaden :)

Manglet produkter

Fikk ikke faceoil og high brow pennen.

Skuffende

Fikk bare en tom hvit tøypose uten vippetang oppi.

Favoritt eske!

Jeg ble så positivt overrasket av denne esken! Absolutt en favoritt eske! Jeg har brukt mye av produktene og de er veldig gode. Har fått noen nye favoritt produkter. Gøy å teste! Favorittene er Parfymen som lukter utrolig godt, og er en perfekt vårparfyme. Herbal facial oljen elsker jeg, og jeg gruer meg til den dagen det blir tomt, fordi den må jeg bare ha en ny av igjen. Recovery masken, gleder jeg meg veldig til å prøve ut! Vippetangen er nydelig og er allerede i bruk. Dette var den beste esken så langt, men gleder meg allerede til neste!

Veldig fornøy!

Første esken jeg mottar. Er veldig fornøyd med innholde. Var så mye forskjellige ting å teste ut. Denne var digg!

Er kjempefornøyd med esken

Den beste hittil! Elsker så og si alt!

Meh... føler meg litt lurt

Jeg betalte for mange ting som gikk rett i søpla for min del. Gjennom 3 esker altsa 15 produkter så er det bare 2 produkter som jeg har tatt vare på. Fred hamelten high brow og vippetangen fordi jeg ikke hadde en fra før. Mange av de såkalte ""skjønnhetsproduktene"" var bare tull. Som f.eks en prøve på softlan vaskemiddel (nok til en vask). Og parfymeprøver som man kan få gratis på kicks. Men der igjen så er det et morsomt konsept og det er billig, skulle bare ønske jeg fikk flere ting jeg kan bruke :/

Okei?

Fikk produkter jeg var fornøyd med, men fikk verken Hair Mask, Pomergranate Lip Balm eller Herbal Facial Oil. Synes det er litt dumt at det er så stor forskjell på hva folk får, selvom det er samme esken. Personlig hadde jeg nok foretrukket noen av de andre produktene..

Mye morro!

Dette er den første boksen jeg er ordentlig fornøyd med, selv om jeg ikke kommer til å bruke alle produktene selv... men har ikke fått Pomegranate Lip Balm, High Brow eller Hair Mask. Synes parfymen lukter veldig godt!