20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX Juni 2013

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Juni 2013

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

GLOSSYBOX Juni 2013

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 3.85 / 5 (61 Omtaler)
  • 15 5 star reviews
  • 30 4 star reviews
  • 9 3 star reviews
  • 6 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Rubrikk

elsker denne pakken!

Var denne hjelpsom?

Elsk...

på den fine esken, vippetangen;) og den fantastiske solkremen som lukter himmelsk! Og eight hour cream er jo super, perfekt å ha i veska på sommeren!!!

Var denne hjelpsom?

Utrolig fin design på esken!

Designen var kjempefin. Elsker glossybox eskene, de er jo fine nok til å ha nips i, i bokhylla! Solkremen likte jeg godt, endte opp med å kjøpe i stor størrelse før ferien.Skulle ønske at neglelakkene kunne komme i en litt mer..""one fits all"" type farge. Har fått knall turkis og en knall korall og ikke alle det passer like godt på. Men de er fine nok til å gi bort, så det ordner seg:)

Var denne hjelpsom?

Rubrikk

Ble skuffet over denne esken. Synes solkremen var det beste produktet.

Var denne hjelpsom?

Lene

Litt lite innhold i forhold til prisen på eskene foreløpig synes jg! Endel av produktene er jo gratisprøver man får hvis man spør rundt om.... Kunne ønsket meg litt mer opp. Men vippetanga og solkremen var supre!

Var denne hjelpsom?

Rubrikk

Helhetsinntrykket av denne esken må jeg nok si at kunne vært bedre. Tre av produktene var forsåvidt OK, neglelakken (kanskje ikke den optimale fargen for min del, men bruker den likevel :)), solkremen og eight hour-kremen fra EA. Bare så synd at tuben kom i form av en miniatyrstr., så dette trekker ned. Produktet i seg selv er nemlig ""midt i blinken!"" for meg. Vippetang bruker jeg ikke, så den kommer jeg til å gi bort. Hårsprayen har jeg prøvd, men den fungerte dårlig, synes jeg. Alt i alt begynte jeg derfor å vurdere videre medlemsskap i ""Glossybox"", men etter å ha fått sommerboksen nå på fredag, har jeg bestemt meg for å fortsette :) Kjempefornøyd nå :)

Var denne hjelpsom?

Rubrikk

Jeg fant egentlig ikke så mye jeg trengte i denne esken, men jeg likte solkremen og neglelakken:)

Var denne hjelpsom?

Marita

Vippetangen fungerte kjempe fint på meg, den gav en fin bøy som varte hele dagen. Volupt sprayen hadde jeg desverre prøvd tidligere, men det gjorde ingenting å få den i travel-size. Denne fungerer best i vått hår for å fønes på. Så dere som sliter med å få den til å fungere burde prøve det. Hawaian solkremen syns jeg kunne vært litt større, men helt ok til å ha med i vesken. Neglelakken var vell min favoritt i denne esken, fargen var nydelig også. Det jeg likte minst var Elisabeth arden kremen, den er grusomt seig å trekker aldri inn.. Liten str var det også. Syns denne esken var bedre enn forventet.

Var denne hjelpsom?

Rubrikk

Elsket denne pakken!

Var denne hjelpsom?

Mjeh...

Det var god variasjon i esken, og produktene var gode. Hårsprayen fungerer ikke i håret mitt, siden det for tiden er veldig kort og totalt uregjerlig, men sånn er det nå. Neglelakken elsker jeg! Har hatt den på neglene omtrent helt siden jeg fikk den i posten. Vippetangen var litt for lang og for lite bøyd for mine vipper, men for ei venninne som prøvde den var den perfekt - så jeg lot henne adoptere den. De to andre produktene har jeg prøvd, og vært greit fornøyd med, selvom lukten på E.A. produktene er sånn at man enten elsker eller hater den (satt på spissen så klart)

Var denne hjelpsom?