20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX Mai 2013

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Mai 2013

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

GLOSSYBOX Mai 2013

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 4.23 / 5 (26 Omtaler)
  • 12 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Maieske

Min første esken var jeg ganske fornøyd med! Jeg brukte og var glad i eyeliner, Batiste shampoo og EA capsules. Tanningspray er ikke for meg. Var litt skuffet over fargen av leppestiften.. den ser sa flott ut men fargen passer ikke for meg. Vichy krem virker dessverre ikke ..

Rubrikk

Mine favoritter her var den fra Vichy og leppestiften fra babor. Var litt kvass farge på denne, men ellers veldig fin.

Rubrikk

Fornøyd med produktene juniboksen, men litt lite produkt for pengene. Elisabeth 8hr cream er en favoritt men den jeg fikk i esken var tom.. Kansellerer ikke helt enda, men hvis ikke juli og august er bedre kansellerer jeg nok snart... GLOSSYBOX: Ta gjerne kontakt med oss på support@glossybox.no hvis det er noe feil med produktene i esken så kan vi hjelpe deg!

Rubrikk

Syns juni esken var ok, likte vippetangen og hår-produktet, håper neste eske blir litt mer spenstig!

Rubrikk

Var veldig fornøyd med maiboksen. Juni derimot... skuffet. Håper det tar seg opp de neste par månedene hvis ikke så kanselleres abonnementet.

Rubrikk

Veldig fornøyd med maiboksen :) kajalen var en innertier :)

Rubrikk

Synes mai-boksen hadde mange fine produkter, alle er i bruk, og perfekt å ta med på ferie.

Rubrikk

Har fått den flotte juniboksen med en dødslekker turkis neglelakk. Sitter godt og lenge uten og skalle av. Har ikke mye erfaring med vippetang, men prøver meg frem. Eight hour cream fra Elisabeth Arden er perfekt på lepper og tørre flekker i huden og solkremen skal prøves i sommer :)

Rubrikk

Veldig fornøyd! Gleder meg til neste :)

Rubrikk

Eneste problemet er at pakken kommer veldig sent i måneden. Vil jo ikke ha mai-pakken i juni og juni-pakken i juli? Hadde vært fint om dere kunne hatt et slags system...