20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX Mai 2014

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Mai 2014

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

GLOSSYBOX Mai 2014

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 1.9 / 5 (29 Omtaler)
  • 4 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 6 2 star reviews
  • 17 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Fantastisk eske!

Masse jeg hadde bruk for/var tom for, så ble veldig fornøyd. Joda, ikke alle produktene passet perfekt til hår osv, men likte dem likevel. Hvor lang tid skulle de brukt på pakking og utsendelse hvis de skulle tilpasset eskene til den enkeltes profil? Mai-esken var etter min mening bedre enn jubileumsesken.

Var denne hjelpsom?

Beste til nå

Har kjøpt meg begge parfymene; coco sun og ailien! Takk for tipset, elsker de begge:) Green Apple peel; god! Heller små størrelser med kvalitetsprodukter, enn en masse billigprodukter som ender ubrukt i en kurv. Ønsker færre neglelakker og glitterskygger, brukes aldri! Fortsett som dere har gjort i mai esken! Supert for oss som fokuserer på kvalitet, fremfor pris!

Var denne hjelpsom?

ok

ikke imponert. *coco sun &sunflower deo spray fikk jeg ikke *laque couture fikk jeg heller ikke. *vichy fikk to øye kremer, men ingen ansikts krem. Veldig synd jeg ikke får alle produktene som jeg betaler for ! parfymen var liten men veldig god og vil gjerne kjøpe det. må vurdere om jeg vil fortsette å betale for dette for dette er ikke vært pengene ___ Hei Rikke! Håper du fått hjelp og sendt en mail til vår kundeservice på service@glossybox.no. For dette er helt klart ikke greit. Vennlig hilsen, GLOSSYBOX

Var denne hjelpsom?

Ikke verdt pengene

Inneholdt to prøver som er gratis i butikk

Var denne hjelpsom?

OK

Alt i alt, ikke veldig imponert. * Coco Sun & Sunflower Deo Spary: fikk jeg ikke. * Green Apple Peel Sensitive: Grei størrelse på. * Laque Couture: Virker som en bra hårspray, men for dyr til at jeg kommer til å kjøpe den siden, men flaska var stor nok til å teste den ordentlig og det synes jeg var bra. * Warming Ginger Body Oil: Fin størrelse, drøy og funka bra, luktet som halspastillen sitron/honning repsils. * Chroma Captive & Chroma Thermique: Alt for små poser med produkt, så kan verken si godt eller vondt om dem, for var ikke nok i dem til å prøve dem ordentlig ut. * SUPER FINISH: 3-in-1 base/topcoat & nail strengthener: greit å ha, blir nok brukt. * Parfymen: liten, men god. * VICHY: fikk 2 øyekremer og ingen ansiktskrem, veldig skuffa over det, og øyekremen var tynn og dekket ikke svarte ringer under øynene.

Var denne hjelpsom?

førsteinntrykk...

Første boksen jeg mottok, ble skuffet, det er slike prøvepakninger man får gratis på parfymeriet. Håper neste boks er bedre !

Var denne hjelpsom?

skuffende

Det var bare små prøver som ble brukt opp med en gang. Følte ikke at boksen var verdt 179 kr. Og den parfymeprøven kunne jo like godt bare kommet med som et slags ekstraprodukt...

Var denne hjelpsom?

Mai-esken!

Utrolig skuffa over maiesken.. Helt latterlig og i det hele tatt betale for noe av innholdet i pakken. Kunne like gjerne fått testene på apoteket/butikk. Følte at jeg satt igjen med en ""restepakke"". Fortsetter det sånn skal jeg be alle vennene mine melde seg av også når jeg gjør det.. SKUFFET!

Var denne hjelpsom?

slurv?

bruker dere profilene våres? Kanskje det var tenkt som en ekstra bonus, men det blir feil nåe en har fylt ut i profilen at en har tykt hår ( for noen er håret såpass tykt at det føles problematisk), og så får en produktprøver for tynt hår / håravfall?

Var denne hjelpsom?

Dårlig boks :(

Dette er min første Glossybox og må si at den skuffer. Var nesten bare prøve pakker som man kan få gratis i de forskjellige butikkene som har disse produktene. Håper neste boks er bedre en denne.

Var denne hjelpsom?