50 % rabatt på din første boks og en gratis boks når du tegner et 12-måneders abonnement! ✨ Kode: XMASGIFT50

GLOSSYBOX - Summer Countdown

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Mai 2015

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

GLOSSYBOX - Summer Countdown

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 4.23 / 5 (13 Omtaler)
  • 7 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Bra eske!

Fint med masse produkter i esken! Likte aloe verakremen og anti-cellulittkremen spesielt godt! Fin størrelse på solkremen. Den hadde fin kvalitet og lukt, og var perfekt til å ha i veska gjennom sommeren!

Liker!!

Som alltid fine produkter!!

Mai

Likte esken godt, men kan ikke uttale meg om hair tube, messy. Den var ikke med. Skulle gjerne prøvd den da. Liker håret mer messy enn shiny. En av de få boksene jeg har prøvd det meste med en gang eller etter kort tid.

flott eske

Er veldig fornøyd med denne

Fin eske

Likte alle produktene jeg fikk; kan ikke uttale meg om ""SHINY"", for den var ikke med. Hurra for hudpleieprodukter og ikke sminke, og jeg likte blandingen av fullsizeprodukter og små som egner seg til å ta med på tur.

Super

Likte denne boksen veldig godt. Endeli en boks uten øyenskygge og neglelakk :)

Super!!

Den beste eska hittil, liker alle produktene, min favoritt denne gangen ble faktisk aloe veraen. Liker veldig godt at det ikke var neglelakk og øyenskygger i ""rare"" farger i denne eska, det har det vært i overflod i eskene i det siste.

Ganske fornøyd

Er ganske fornøyd med denne boksen, det er min første :) likte veldig godt at nesten alt var full size! Eneste jeg ikke var fornøyd med var hår geleen, jeg bruker aldri sånn. Men ellers fornøyd :)

Veldig bra!

Syntes denne glossyboxen var helt perfekt for sommeren, med masse hud og hårpleie. Første glossyboxen av mitt 6 måneders abbenoment, og er superfornøyd!!

Nice

Jeg likte denne esken veldig godt, og perfekt til sommeren :)