20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

I mai månedens GLOSSYBOX forbereder vi deg til noe så fantastisk som - sommeren! Har du gledet deg? Det ar vi! Fyll på din toalettmappe med herlige produkter fra månedens fantastiske ’’Fresh for Summer’’ eske som gjør deg sommerfin til sommerens alle anledninger! Esken inneholder produkter for både negler, vipper, ansikt..og mye mer!

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Mai 2016

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

I mai månedens GLOSSYBOX forbereder vi deg til noe så fantastisk som - sommeren! Har du gledet deg? Det ar vi! Fyll på din toalettmappe med herlige produkter fra månedens fantastiske ’’Fresh for Summer’’ eske som gjør deg sommerfin til sommerens alle anledninger! Esken inneholder produkter for både negler, vipper, ansikt..og mye mer!

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 3.7 / 5 (10 Omtaler)
  • 3 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 3 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Bra

Bra det jeg fikk, men mottok ikke top coat og sb12. Lurer på hvorfor..

Elsker glossybox

Eg absolutt elsker glossybox! Har prøvd alle produktene og glede meg til neste boks!

Bra

Bra eske, Men litt feil farge på neglelakken. Selv om alle produktene var bra, er fargen litt mørk akkurat nå.

Fin box

Veldig fornøyd med alle produktene jeg fikk

Min første og siste glossybox.

Synes det var kjempemoro å få så fin pakke i posten! Veldig god variasjon på produktene. Likte egentlig alt, bortsett fra at fargevalget var noe uheldig for min personlige smak. Som de andre har kommentert så var det ikke så veldig sommerlig farge på neglelakken f.eks. Også kjempefint at 4 av de 5 produktene ikke var testet på dyr... men fram til det blir 5 av 5 så abonnerer jeg ikke lenger. Håper det er noe dere kan vurdere for fremtiden.

Ikke så sommerfeeling kanskje!

Fikk heller ikke top coat eller pout paint.Deoservietter for intimt bruk er sikkert kjekt på sommeren,men det føles helt feil å putte noe parfymert der.Neglelakkfargen og fargen på lipglossen var mer høst enn sommer,utover det gode produkter! -- Hei Elisabet! Denne esken inneholder flere forskjellige eske kombinasjoner. Om dine 5 produkter stemmer med ditt produktkort så er din eske korrekt. Om det fortsatt ikke stemmer er du hjertelig velkommen å ta kontakt med oss på support@glossybox.no så vi kan hjelpe deg med dette :) Ha en fin uke. Vennlig hilsen, GLOSSYBOX

Mye kjekt!

Veldig mye kjekke produkter i denne esken! Greier meg fint uten å få såpe hver mnd, men alt annet er kjempefint! Spesielt deowipes og negelakken!

Malika

Skuffet nåkk en gang ! Er lei av å få våtservietter tannkremer tannkost tannpirkere dette betaler jeg ikke for mer! Og de vippene var en vits! Super skuffet og sløs av penger gang på gang -- Hei Malika! Så trist at du ikke likte esken. Håper vi kan overraske deg med juni esken om du har fått den. Den inneholder mer sminke og beauty produkter. Ha en fin uke. Vennlig hilsen, GLOSSYBOX

Første eske

Mottok i dag min første eske ! den var utrolig pent pakket inn, og likte hvordan produktene ble pressentert, gleder meg til å prøve ut disse produktene! Jeg mottok ikke alle de tingene som er bilde av over? er det riktig?

Flott innpakning

Mottok i dag min første glossybox. Veldig fornøyd med innpakningen og hvordan produktene ble presentert i en så fin eske. Har ikke prøvd noen av produktene før. Noen var nyttige, noen var spennende å prøve fordi jeg ikke ville kjøpt det selv. Synes dog fargen på neglelakken og lepomaden ikke hadde så veldig sommerlig farge i og med at det var sommer som var tema. Jeg mottok ikke pout paint eller top matte coat, men fikk istedet sminkefjerner i våtservietter og deo doc intimservietter.