20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX - Bold Beauty

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Mars 2015

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

GLOSSYBOX - Bold Beauty

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 4.06 / 5 (17 Omtaler)
  • 5 5 star reviews
  • 8 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Varienede innhold

Fine elementer, likte alt utenom leppestiften. Formulen er bre, fargen er bare ikke helt meg. Ellers toppers!

Varienede innhold

Fine elementer, likte alt utenom leppestiften. Formulen er bre, fargen er bare ikke helt meg. Ellers toppers!

Bra produkter

Føler jeg får mye for pengene, er alltid noe som blir favoritt:) peelingen ble favoritten her:)

Mye innhold

Denne eksa var en innertier for meg, mye innhold med veldig bra verdi! Jeg føler at jeg mottok mye mer enn jeg betalte for og det er jo en stor bonus. Eyelineren og peelingen er blitt favoritter jeg bruker fast nå!

Godt fornøyd

Jeg likte god denne månedens eske. Dessverre passet ikke håroljen til mitt hår, så den ga jeg videre. Lite minus for at jeg synes vi har fått ganske mange løse øyenskygger i duse shimmer-toner den siste tiden, men ellers har jeg ingenting å klage på :)

Meget fornøyd

Min første glossybox :D Alt falt i smak!

Veldig fornøyd

En variert box med mye fint. Hårpleie og peeling slår aldri feil. Og endelig en box uten alt for ""glorete"" farger. Begynner å bli litt lei grønn og orange øyenskygge.......

fornøyd

jeg var veldig fornøyd med pakken. men leppestiften ga jeg bort. likte ikke fargen. men digget resten

Ikke helt for meg

Denne eska inneholdt nok en sølv-øyenskygge. Den 3. i rekken. :( Håroljen fikk bånn score hos meg forrige mnd ettersom den ikke passet til håret mitt i det hele tatt. Skuffelsen var derfor stor når jeg fikk en ny fra samme merke denne mnd. Favorittene er peelingen og leppestiften. De berga hele eska for min del :) ____ Hei Pocyo! Tusen takk for input, vi setter stor pris på din mening. Kjempe trist at du ikke likte øyenskyggen fra Glazel Visage. Om du ikke liker å ha den på øyene så er den lekker å bruke som en highlighter. Så bra at du likte peelingen fra det Spanske varemerket Naobay og leppestiften fra Make Up Store, det er en 'must have' produkt i håndveske denne våren. Ha en kjempe fin uke. Vennlig hilsen, GLOSSYBOX

Fornøyd

Dette var min første glossybox, og jeg var veldig fornøyd. Har gått å ventet på at den skulle ligge i postkassa mi ei god stund nå. Leppestiften og peelingen var nok favorittene. Leppestiften var helt perfekt! Den var rød, men ikke så intens, noe som passet meg veldig bra! Øyenskyggen hadde åpnet seg, så hele boksen var full av øyeskygge, så det ble ganske grisete. Ellers var boksen skikkelig bra, og jeg kommer til å fortsette å abonnere!