50 % rabatt på din første boks og en gratis boks når du tegner et 12-måneders abonnement! ✨ Kode: XMASGIFT50
Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX MARS 2018

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 3.7 / 5 (44 Omtaler)
  • 11 5 star reviews
  • 19 4 star reviews
  • 6 3 star reviews
  • 6 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Unicorn glossybox Mars 2018

Boxen med unicorn skrift var stilig. Skulle ønske den hadde en annen litt kraftigere sminke kost alla unicorn. Og et større Amika tørrshampo. Og noen andre produkter en dusjsåpa. Ellers var jeg veldig fornøyd med metalic lipglossen

Unicooooorn

Igjen... unicorn is the best ♡ men må ærlig inrømme at jeg føler dere putter sånne såper og deodoranter oppi fordi det må fylles opp, så tenker dere burde vurdere å slutte å legge ved såper som man selv kjøper på butikken.

Unicorn

Forventet mer produkter enn det man kan kjøpe i dagligvarebutikker. 

Unicorn glossybox mars 2018

Ble utrolig fornøyd med alle produktene. Elsket innpakningen og alt av innhold ☆ Kvalitetsprodukter og ting som også kan være viktig for huden en gang i blandt. Helt perfekt☆

Bra

Mye bra innhold!

Flere sånne!

Boksen var veldig fin og kul og produktene var like kule! Jeg likte det meste som var oppi der!

Gjentakelse

Jeg har abonnert lenge på Glossybox og det begynner å hope seg opp med highlighters i skuffen min. Kunne ønske meg flere "planker" som rens, fukt, serum og øyekrem.

parfymetester som 1 av 5 produkter

Jeg elsker glossybox, og anbefaler det til alle som er (om så bare litt) interessert i sminke eller skjønnhetsprodukter til å prøve det. Jeg likte også velgif godt temaet for mars boksen, som var unicorn. Det eneste jeg ikke liker er at de ofte legger ved en bitteliten (typ 1-2 ml) parfymeprøve som 1 av de 5 produktene man får. Når testerne er så små skulle jeg ønske det heller var et bonusprodukt.

Så som så

Månedens eske er vakker og morsom, men innholdet er så som så. Jeg elsker øyenskyggekosten fra Inuwet og er lykkelig over å få teste dusjgeleen 'So Luminous', men de andre produktene var dessverre av liten interesse. En parfymeprøve (som ikke er noe for meg), en lipgloss i feil farge og en liten tørrsjampo som er middelmådig gjør at esken nok dessverre er langt fra det jeg hadde håpet på. GlossyBox - overrask meg neste gang! 

Bra

fin eske med mange gode produkter.