20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX i samarbeid med Det Nye

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Oktober 2013

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

GLOSSYBOX i samarbeid med Det Nye

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 2.83 / 5 (71 Omtaler)
  • 8 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 21 3 star reviews
  • 20 2 star reviews
  • 10 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Litt kjedlig

Boksen opplevdes litt kjedelig og litt små størrelser på noen av produktene.

Var denne hjelpsom?

rubrikk

Fyrste boksen min i Oktober, skuffa over storleiken på produkta. Prøvar får ein normalt gratis i butikk, og er dermed ikkje verdt prisen på boksen! Ellers er konseptet bra. Håpar på betre boksar i framtida :)

Var denne hjelpsom?

Kjenner meg litt lurt

Jeg må spørre, er det ikke meningen at alle skal få likt? Må si jeg føler meg litt lurt om mange får en body lotion fra bodyshop, mens jeg fikk 6 bittesmå ""prøver"" som jeg kan hente gratis på parfymeri. Skikkelig skuffet over dette.

Var denne hjelpsom?

Andrea

Jeg var veldig fornøyd med denne esken! Jeg er helt forelska i body butter fra the body shop! <3

Var denne hjelpsom?

Får ikke alle alt?

Jeg kan forstå at jeg ikke fikk Biolage sin siden jeg har oppgitt å ikke farge håret, men hva med Exquisiteoil? Skriv i alle fall et par ord i beskrivelsen om at de som ikke fikk det ene fikk det andre og vice versa slik at man ikke kommer hit og tror at det manglet noe :)

Var denne hjelpsom?

For små prøver

Synes det er utrolig dårlig at vi kun får små prøver. Det var tre ordentlige produkter som var bra, de små prøve flaskene var ikke verdt det. Om det fortsetter sånn spørs det om jeg blir med videre.

Var denne hjelpsom?

Ikke den beste esken

Synd med så mange prøvestørrelser, da får man ikke testet det godt nok ut til å gi en mening. Syns også det er mye sterke farger i sminken, både i denne esken og i de forrige. Dette kunne variert litt mer, orange neglelakk, knallrød leppestift og lille/blå øyeskygge - her er det mye å velge i.

Var denne hjelpsom?

hmm

eneste som var stas i denne pakken var serumet..mn det var jo knøttliten prøve, som alt annet i pakken min.. kjempe kjedelig!!! ønsker meg kanskje noen fullsized produkter neste gang:)

Var denne hjelpsom?

Andrea:

Jeg fikk ikke noe shea butter cream... Syns produktene var veldig fine, men synd mange av produktene er så små. Får ikke testet de ordentlig føler jeg..

Var denne hjelpsom?

Novemberesken

Hei. Kan dere ikke ha som mål å ha minst ett fullsize-produkt, samt ett mer eksklusivt produkt? Jeg har sett på Glossybox fra USA/England og syns det er utrolig stor forskjell på produkter, både kvalitet og størrelse, noe som er utrolig kjipt... Kan dere ikke lære av eskene fra Usa/England?

Var denne hjelpsom?