20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX Oktober 2014

Merke:
  • GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Oktober 2014

Denne GLOSSYBOXEN er dessverre utsolgt, men fortvil ikke, for vi sender ut en spennende ny GLOSSYBOX hver eneste måned til våre abonnenter. Besøk vår abonnementside for å finne ut hvordan du kan starte ditt abonnement.

NOK 179.0

179 kr

Betaling vil bli tatt hver måned. måneder.

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

GLOSSYBOX Oktober 2014

Merke:
  • GLOSSYBOX

Kundeomtaler

Overall Rating : 3.15 / 5 (20 Omtaler)
  • 5 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 3 2 star reviews
  • 4 1 star reviews
Se alle omtaler

Beste Kundeanmeldelser

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Bra pakke.

Mange spennende produkter og artig dusjkrem. Kajalen sitter litt dårlig. Likte fargen på Øyskyggen.

Var denne hjelpsom?

hmm

Dette var en bra boks ;) Kajalen var bare dritt, den varer lenge og var positiv til den da jeg prøvde den på hånda.. når jeg skulle påføre den var det bare dårlig,ikke klarte den å legge av farge på huden, og så knakk den fort.. Øenskyggen var flott blå farge. trekker litt for fort inn i huden når man er varm. Blushen var perfekt, litt vanskelig å påføre..men det er bare supert,da blir det ikke for mye på en gang. Dusjkremen var bare suuuper, luktet veldig godt også. Fin rød negl lakk, men syns vi har fått litt for mye rødt nå...

Var denne hjelpsom?

Fortsette eller stoppe?

Lei rosa lakk fra GB, nesten som billige HM produkter dette og ville aldri kjøpt noe av dette selv. Har ikke vært særlig fornøyd med eskene fra dere. Likte øyenskyggen i gråsølv.

Var denne hjelpsom?

Bra

Alt i alt bra, men likte ikke fargen på øyenskyggen jeg fikk. Grønn er ikke akkurat hverdags...

Var denne hjelpsom?

I love Rituals

elsket denne boksen, spesiellt pga Rituals Dusjskum. Jeg har brukt dem i ganske lenge men kunne aldri kjøpe dem her i Norge (bortsett fra Flyplassen) so det er kjempebra at denne merken kommer til Norge nå. Også elsker jeg Blushen og Kajal. Men øyenskygge er signal gul som ikker passer til meg synes jeg, så jeg kommer nok ikke til å bruke den, hadde heller fått blå eller grønt. Men ellers, var veldig fornøyd, Glossybox har ikke skuffet meg til nå!

Var denne hjelpsom?

kul boks

Utrolig kul eske. Produktene er helt ok. Men er veldig lei ROSA neglelakk.

Var denne hjelpsom?

:)

jeg likte denne boksen veldig godt :) eneste jeg ikke har noe til overs for er blushen da den har litt vell mye glitter i seg for min smak. fargen på øyenskyggen er kanskje litt drøy for daglig bruk.(signal gul) men finner nok bruk for den for kvaliteten er kjempe god !

Var denne hjelpsom?

j

Nei, nei, dette var en skuffelse! Knallrosa øyenskygge som aldri kommer til å bli brukt, må nok gi den bort til en tenåring. Fikk også en negl lakk i nøyaktig samme farge som en jeg har mottatt tidligere. Dette var utrolig skuffende!!! Blushen/highlighteren var fin.

Var denne hjelpsom?

seriøst???

Ærlig talt...en mini neglelakk??? really???? har vi ikke fått nok neglelakk for en del år nå??? jeg bruker ikke neglelakk så mye og fargen var en jeg ALDRI bruker og en mini versjon som vi har fått før er bare altfor dårlig. øyeskyggen var knust og eyelineren faller ut med en gang jeg tar av lokket. dusj gelen var ok men likte ikke lukten..den var for sterk. blushen var altfor mye shimmer og i en farge jeg ikke bruker...hva er pointet med disse profilene om de blir bare ignorert? jeg har hatt glossybox fra usa før og var altid kjempefornøyd med det vi fikk.... kansje på tide å ta en titt på hva de putter i sine boxer....

Var denne hjelpsom?

Bedre enn sist

Først: har dere fått kvantumsrabatt på grønne/turkise/blåe øyenskygger? Har fått denne fargen TO ganger nå, og dette er en farge som slett ikke passer til meg. Neglelakken er et produkt dere også har sendt ut tidligere, en helt klar sommerfarge, så her har dere sendt ut rester. Det positive er at jeg er fornøyd med dusjsåpen fra Rituals, elsker konsistensen og lukten, fikk lyst på flere produkter fra denne serien. Kajalen er OK å bruke på øvre øyelokk. Blush`n fra So Susan er dårlig. Dette er et billig-billigmerke som jeg ALDRI hadde kommet til og kjøpt, håper dere kan kutte ut dette merket. I sum: dusjsåpen gjorde at denne boksen fikk godkjent.

Var denne hjelpsom?