20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

December 2023 Under The Glossy Tree GLOSSY Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag December 2023 banner

Hei Glossies,

Enten du er en juleelsker av rang eller du heller vil hoppe over alt som har med den store høytiden i desember å gjøre, håper vi at denne månedens GLOSSYBOX vil forgylle tilværelsen din. De siste årene har vi pakket produktene i en metallboks i desember måned, og dette året er ikke noe unntak. Selvfølgelig kommer den i et nytt design, denne gangen med motiver i rosa og gull. Opplever du alltid en følelse av tomhet når jul og nyttår er over? Ikke fortvil, ved følge med oss i 2024, fortsetter julaften hver måned, når du kommer hjem og åpner GLOSSYBOX!


God jul og godt nytt år!

Team GLOSSYBOX

Avkopplande self care

Pust inn, pust ut … Når du hopper inn i dusjen etter en lang dag, gjør det sammen med den velduftende «Aroma Essence Ultimate Relax» fra Palmolive. Føl stresset renne av deg og hvordan roen senker seg med hjelp av duftnoter av beroligende lavendel og eksotisk ylang ylang. Dusjgelen kommer også i en resirkulerbar emballasje og er formulert med 95 prosent naturlige ingredienser. Du finner den i GLOSSYBOX for desember!

LES MER

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil gjerne vite hva du syntes om produktene i desemberboksen! Når du svarer på produktundersøkelsene våre, kan du få opptil seks kroner i GLOSSY Credits. Du kan deretter bruke GLOSSY credits som betaling på lookfantastic.se eller når du handler våre begrensede bokser eller adventskalender. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!

FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
Wellbeing

Våkn opp til et nytt år der skjønnhet og helse går hånd i hånd! I 2024 er det på tide å investere i ditt velvære på ordentlig, både innvendig og utvendig. I januar kombinerer vi de klassiske skjønnhetstriksene som en god natts søvn og en tur for å fylle på med frisk luft sammen med fuktighetsgivende ansiktsmasker og volumgivende maskara (ja, du finner begge produktene i GLOSSYBOX for januar!). Vi håper at 2024 starter på den beste måten for deg, og vi ser frem til mange fantastiske unboxing-øyeblikk sammen med dere Glossies!