20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Bestill GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

GLOSSYBOX
MAGICAL MASQUERADE

Bli med inn i den mystiske verden som oktoberesken byr på. Glitter, gloss, glød og duft er stikkordene til innholdet i vår spesialdesignede eske!

EARLY BIRD-TILBUD

Nå betaler kun 61 kr når du velger et 12 måneders abonnement, eller 100 kr hvis du velger et løpende abonnement. Kode: MAGICAL

BESTILL NÅ

The Bold Matte Liquid Lipstick

Høypigmentert leppestift som varer opptil ti timer. Gir et fløy elsaktig, glatt resultat og formelen med kakaosmør, hybenolje og vitamin E fukter leppene. Påfør et lag og la det tørke. Påfør så leppepomade for å få et mer glossy resultat. Vegansk

BESTILL NÅ

Hey Honey

I oktoberesken finner du en ansiktsmaske fra Hey Honey! ”Show Your Glow” er en fuktighetsgivende ansiktsmaske som gir huden en frisk glød. ”Uncover Detoxifying Mud Mask” er en dyprensende leiremaske som gjør hudtonen mykere og porene mindre synlige. Hvilken håper du på?

BESTILL NÅ

Galactic Lid Gloss

Kremøyenskygge som får øyelokkene til å stråle og glitre. "Luna" er en varm gullfarge med en lett formel som enkelt kan bygges opp. Påfør skyggen over øyelokket med den tilhørende applikatoren. Et lag gir subtil glans, påfør flere lag for å få et mer intenst resultat.

BESTILL NÅ