20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

February 2024 You Are Loved Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag February 2024 banner

Egenkjærlighet og lusuriøse produkter

Februar er kjærlighetens måned – og det ønsker vi å fremheve gjennom kjærligheten til deg selv. Under lokket på denne månedens GLOSSYBOX finner du blant annet det ultimate produktet for å gi hendene litt ekstra omsorg samt en luksuriøs parfyme tar tankene med til en varm solnedgang. Fokus på lepper og kinn er helt riktig denne våren – og vi starter trenden allerede i februar med produkter fra Ciaté London og Catrice. Vi håper du liker innholdet!

Team GLOSSYBOX

Leppene i fokus

Catrices store utvalg har mange forskjellige produkter for leppene, slik at du enkelt kan tilpasse en rutine for å skape den looken du ønsker deg. Enten det er tid for fest og det lille ekstra, eller du ønsker den perfekte skyggen for hverdagen – Catrice hjelper deg på veien! I denne månedens GLOSSYBOX får du teste en flytende leppestift, som du kan bruke alene eller sammen med lipliner og lipgloss. Det er bare fantasien som setter grenser!

OPPDAG CATRICE

Nøkkelen til fuktig hud: sheasmør

Sheasmør er en super ingrediens kjent for sine nærende og fuktighetsgivende egenskaper. Det skaper en beskyttende barriere som låser inn fuktighet i huden. En universell ingrediens som passer fra topp til tå! «Shea Butter Hand Cream» fra L'OCCITANE selges hvert tredje sekund rundt om i verden, og kommer nå i en ny emballasje som er lettere å resirkulere. Du får teste den i februar!

OPPDAG LOCCITANE

Right Now

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil gjerne vite hva du syntes om produktene i din GLOSSYBOX! Når du svarer på produktundersøkelsene våre, kan du få opptil seks kroner i GLOSSY Credits. Du kan deretter bruke GLOSSY credits som betaling på lookfantastic.no eller når du handler våre begrensede bokser eller adventskalender. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!

FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
Spring Awakening – Time to Flourish

Etter en lang vinter kunne vi ikke vært mer klare for en ny sesong som snart er her! Bli med oss på GLOSSYBOX inn i mars når mye nytt våkner til liv. Vi gjør oss klare til å bytte ut de rikeste vinterkremene med noe lettere og møtes med en lysere fargepalett. Vår marsboks vil mer enn gjerne har selskap av deg når vi går mot lysere tider. Du får blant annet teste hudpleie fra hypede La Roche Posay og herlig nduftende kroppskrem fra Rituals. Det er tid for å blomstre!