20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

January 2023 - New Horizons | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag januar 2023 New Horizons banner

Godt nytt, beautyår, kjære Glossier!

Velkommen til et helt nytt format for produktkortene våre. Vi hos GLOSSYBOX følte at det var på tide å se utover horisonten og tilpasse innholdet vårt til den enheten dere alle bruker mest når de skanner qr-kortene våre: mobiltelefonen. Vi håper dere liker det!


Månedens boks «New Horizons» er to forskjellige fargerike, spesialdesignede bokser fylt med pleieprodukter for hår, hud og lepper. Kanskje et av disse produktene blir en ny favoritt i skjønnhetsrutinen din?

Stay Glossy,

Louice og resten av Team GLOSSYBOX

LES MER OM MÅNEDENS BOKS

GET THE LOOK

Next box

Neste boks: Après Chic

Det beste med å være ute i skibakken en hel dag? Den avslappede og selvfølgelig morsomme after ski selvfølgelig! Samle alle de herlige vennene dine, ta en prat over en kopp varm sjokolade og pakk ut vår Après Chic-boks for februar sammen. Under lokket finner du et serum med den kraftige ingrediensen Niacinamid som styrker hudbarrieren og jevner ut huden. Du får også en hårmaske med reparerende og fuktighetsgivende egenskaper. Du trenger selvfølgelig ikke være på fjellet for å ha din egen Après Chic-fest, hjemme fungerer like bra!