20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

January 2024 - Wellbeing | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag January 2024 banner

Hei Glossies,

Velkommen til ditt nye beautyår! Å føle seg bra på innsiden er minst like viktig som å bruke tid på utsiden når vi innleder 2024 med temaet Velvære. Her er du i fokus når vi retter blikket mot trivsel, mindfulness og helse. La oss presentere: egenomsorg 2.0! Gjennom å oppdage nye produkter i boksen din, håper vi at vi kan være en del av inspirasjonen når det gjelder skjønnhet og velvære i de kommende månedene.


Team GLOSSYBOX

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil gjerne vite hva du syntes om produktene i din GLOSSYBOX! Når du svarer på produktundersøkelsene våre, kan du få opptil seks kroner i GLOSSY Credits. Du kan deretter bruke GLOSSY credits som betaling på lookfantastic.no eller når du handler våre begrensede bokser eller adventskalender. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!

FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
You are loved

Med GLOSSYBOX ønsker vi å markere kjærlighetens dag gjennom hele måneden! Med temaet «You are loved», har vi valgt ut produktene som gir deg ekstra omsorg og kjærlighet. Hva sier du om en nærende og fuktighetsgivende håndkrem fra populære L'Occitane? Hendene dine kommer til å takke deg! Vi kan også avsløre at alle Glossies får teste en duft som vi håper vil være din nye følgesvenn på kommende dater og kompismiddager! Vil du oppdatere sminkevesken med nye produkter? Både lepper og kinn får en godbit i februar!