20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

July 2023 Summer Escape Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag July 2023 banner

Hei Glossier,

Det beste med sommeren er at hverdagen får magisk filter over seg. De lyse og lange kveldene hvor du ikke trenger en jakke betyr at de hverdagslige syslene får en pause. Nå kan man virkelig skape en «Summer Escape» fra alt som har med stress, tempo og varme å gjøre. Kanskje nyter du slappe sommerdager, eller kanskje du foretrekker en fartsfylt ferie? Enten du tilbringer dagene med å surfe i Los Angeles eller på stranden i Mallorca, håper vi at du får en fantastisk sommer!
Denne månedens boks inneholder alt du trenger for den ultimate sommerferien! Blant annet et serum rikt på vitamin C, en øyenskyggepalett med matte og glitrende skygger i varme toner og en leppepomade med SPF50+. Vi håper du vil like den like mye som vi gjør!


Stay glossy og ha en flott sommer

Louice og resten av Team GLOSSYBOX

LES MER OM MÅNEDENS BOKS

Right Now

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil veldig gjerne vite hva du syntes om produktene i GLOSSYBOX juli for «Summer Escape»-utgaven! Klikk nedenfor for å fylle ut produktundersøkelsen. Som takk vil du motta Glossy-credits som du blant annet kan bruke på lookfantasic.no. Der finner du merker som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay og mange flere. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!

FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
Bold, Brave & Beautiful

Ta steget og våg å være deg selv helt ut i fingertuppene i sensommeren! I august følger vi mottoet «Bold, Brave & Beautiful» hvor vi ønsker å inspirere deg til å gå imot normer og ignorere hva andre synes eller tenker. I tillegg har vi ikke bare en, men tre spesialdesignede bokser nå i august. Vi holder ikke tilbake og velger fargerike makeup-looks og stort, glamorøst hår som skiller seg ut. Fordi alt vi ønsker denne måneden er å bli sett og hørt! Derfor har vi pakket produktene i august-boksen for å hjelpe deg med å bli den mest selvsikre, modige og vakre versjonen av deg selv! Du får blant annet et produkt til brynene fra Pixi, en kroppskrem fra Rituals og en leppepomade fra Carmex.