20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

June 2023 Fresh Breeze Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag June 2023 banner

Hei Glossier,

Med juniboksen vår «Fresh Breeze» kan du drømme deg bort til solen, havet og de hvitkalkede husene ved Middelhavet. Nyt vinden i håret og føl solstrålene mot kinnet. Med produktene i vår spesialdesignede boks er du klar for sommerens eventyr!

«Fresh Breeze»-boksen inneholder fem skjønnhetsprodukter, inkludert en rosa neglelakk fra Emite Cosmetics, en fuktighetsfremmende ansiktskrem fra Filorga, en ansiktsrens fra Cetaphil og en solkrem i fullstørrelse fra Nivea! Nevnte vi at den er spesialdesignet i et blått og hvitt mønster som får oss til å drømme oss bort til Middelhavet? Vi håper du vil like den like mye som vi gjør!

Stay Glossy!

Louice og resten av Team GLOSSYBOX

LES MER OM MÅNEDENS BOKS

Right Now

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil veldig gjerne vite hva du syntes om produktene i GLOSSYBOX juni for «Fresh Breeze»-utgaven! Klikk nedenfor for å fylle ut produktundersøkelsen. Som takk vil du motta Glossy-credits som du blant annet kan bruke på lookfantasic.no. Der finner du merker som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay og mange flere. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!

FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
Summer Escape

Hvilket sted i verden drømmer du om når du trenger å unnslippe virkeligheten for en stund? Juliboksen «Summer Escape» sender deg til sommerhete byer som Barcelona og Los Angeles hvor solnedganger, palmer og strendene er uimotståelige. I boksen har vi pakket ned alt du trenger for den ultimate sommerferien. Du får blant annet et serum fra Wild Science Lab, en leppepomade med SPF 50+ fra Bondi Sands og en øyenskyggepalett fra Lottie London. Så, kjære Glossie, hvilken drømmedestinasjon skal du fly til i sommer?