20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

June 2024 Summer Vibes Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag June 2024 banner

Time to enjoy

Gjør deg klar for det vi har ventet på hele året – sommer og ferie! I juni maksimerer vi månedens tema med å for første gang erstatte månedsboksen med en toalettveske. Hvis du spør oss, er den det perfekte tilbehøret å ta med på turen (sammen med solbrillene dine!) Forbered huden for sol og bad med en herlig duftende kroppsskrubb og fukt ansiktet med en kjølende ansiktsspray etter en dag på stranden. Time to enjoy!

PRODUKTENE I GLOSSYBOX

Alle Glossies får teste!

Baïja – Lost Paradise Smooth Body Scrub

Kroppsskrubb med eksklusiv formel basert på naturlige ingredienser. Den kremete konsistensen kombinerer havsalt med kokosnøttskall for å forsiktig eksfoliere huden og fjerne urenheter. Med en eksotisk duft av ananas og tonka. Fukt huden før du påfører skrubben over hele kroppen, masser inn i sirkulære bevegelser og skyll av. Påfør deretter en kroppskrem for å fukte huden.
Originalprodukt: 379 kr/250 g

Bic – Soleil Escape

Barberhøvel med fem holdbare, bevegelige blader og gummigrep for bedre kontroll. Med et bevegelig hode som beveger seg jevnt langs alle kurvene på kroppen. De vannaktiverende og fuktighetsgivende strimlene er beriket med mandelolje for bedre glid langs huden og en tettere barbering. Bruk på våt og varm hud sammen med barberkrem.
Originalprodukt: 75 kr/2 stk

Merci Handy – Hand Cream Hello Sunshine

Fuktighetsgivende håndkrem med en lett formel som etterlater hendene myke, glatte og med en diskret duft av vanilje og eksotiske frukter og blomster. Inneholder mandelolje som er kjent for sine nærende og fuktighetsgivende ingredienser samt sheasmør som har en reparerende og mykgjørende effekt. Påfør en liten mengde og masser hendene i ca. 30 sekunder.
Originalprodukt: 69 kr/30 ml

Rituals – The Ritual of Yozakura Body Cream

Nyt silkemyk hud med Rituals Limited Edition kroppskrem. Den unike formelen har en luksuriøst rik konsistens og er beriket med en sensuell blanding av Yoshino-kirsebær, varmt rav og vanilje. Påfør den rike kremen hver dag og massér den inn i huden. Bruk den sammen med dusjskummet for en forhøyet duftopplevelse.
Originalprodukt: 229 kr/220 ml

Last box

Din siste GLOSSYBOX

Kjære Glossie, vi beklager å måtte informere deg om at juni-boksen din vil bli den siste siden GLOSSYBOX har besluttet å stenge sin virksomhet i det nordiske markedet. Vi forstår at du sikkert har mange spørsmål rundt dette. Derfor har vi samlet spørsmål og svar på glossybox.no. Skulle du fortsatt ikke finne svaret på spørsmålene dine, ikke nøl med å kontakte kundeservice via kontoen din.

Vi er så glade for denne tiden og alle skjønnhetsproduktene vi har oppdaget og testet sammen!

Med vennlig hilsen
Team GLOSSYBOX Nordics