Juuri nyt: L'Occitane-lisälahjan kaupan päälle! ✨

Limited Edition | GLOSSYBOX NO

Black Friday 2022

GLOSSYBOX BLACK FRIDAY LIMITED EDITION

BLACK IS BACK! Årets begrensede Black Friday-boks er bedre enn noensinne, fullpakket med eksklusive makeup- og hudpleieprodukter, til en verdi av mer enn 1 000 kr. I fjor ble vår begrensede BLACK FRIDAY-boks utsolgt på bare et par minutter – kjøp den nå før den blir utsolgt! Psst!, den koster kun 179 kr om du er abonnent (ord. pris 199 kr).

5 full-size produkter verdt over 1700 kr

Resultatorienterte og innovative hudpleieprodukter du kan stole på! Ideen med Löwengrips produkter er å gjøre din daglige skjønnhetsrutine uanstrengt med skånsomme og effektive produkter. Du har nå muligheten til å teste fem full-size produkter fra Löwengrips populære Instant Glow-serie. Den totale verdien av produktene er over 1700 kr, og prisen på boksen er 449 kr. Som GLOSSYBOX-abonnent får du rabatt og kan bestille den for kun 349 kr!

BESTILL NÅ

Hva er GLOSSYBOX Limited Edition?

Limited Edition-eske er en engangseske og bestilles utenfor ordinært abonnement. Disse eskene inneholder nøye utvalgte produkter og er noen ganger fokusert på et spesifikt varemerke. De finnes kun i et begrenset antall så langt lageret rekker, men du får bestille flere esker enn én dersom du ønsker. Det går ikke å fylle inn en skjønnhetsprofil for Limited Editon-esker, men du får muligheten å gjøre produktundersøkelser etter du har mottatt esken og samle GLOSSYCredits.

Utforsk tidligere Limited Editions

Følg oss påInstagram for å se tidligere Limited Edition-esker!