Få første esken for 100 kr når du bestiller et løpende abonnement + en gave fra GLOSSYBOX Skincare. Kode: SPRINGFLING✨

Limited Edition | GLOSSYBOX NO

GLOSSYBOX Limited Edition-eske

GLOSSYBOX x Benefit

Påsketilbud! Bestill årets første eksklusive GLOSSYBOX Limited Edition-eske denne gang i ekskusivt samarbeid med det lekne merket Benefit! Esken har en verdi på over 960 kr og inneholder 6 spennende produkter. Nå har vi påsketilbud – esken blir din for kun 299 kr (ord. pris 499 kr). Bruk koden GLOWY i kassen.

Toll

*Nb! Ingen toll på alle ordre under 3000 kr.

GLOSSYBOX x Benefit

Årets første Limited Edition-eske

Med California-solskinnet som inspirasjon ble GLOSSYBOX x Benefit Limited Edition til, et unikt design og samleobjekt som inneholder seks fantastiske produkter som lar deg tyvstarte starte våren allerede nå. Match solstrålene med ny makeup, oppdag alt fra den perfekte basen (hørte vi glød?) til må-ha-produkter som gir en flawless look på noen få minutter!

BESTILL NÅ GRATIS FRAKT INGEN TOLL*

BESTILL NÅ

Sikre deg årets første Limited Edition-eske.

BESTIL NÅ

Bestselgende produkter

Oppdag Benefits prisbelønte Hoola Bronzer! Dette pudderet gir en naturlig solbrun farge, er helt matt og passer perfekt til contouring.

Hva er GLOSSYBOX Limited Edition?

Limited Edition-eske er en engangseske og bestilles utenfor ordinært abonnement. Disse eskene inneholder nøye utvalgte produkter og er noen ganger fokusert på et spesifikt varemerke. De finnes kun i et begrenset antall så langt lageret rekker, men du får bestille flere esker enn én dersom du ønsker. Det går ikke å fylle inn en skjønnhetsprofil for Limited Editon-esker, men du får muligheten å gjøre produktundersøkelser etter du har mottatt esken og samle GLOSSYCredits.

Utforsk tidligere Limited Editions

Følg oss påInstagram for å se tidligere Limited Edition-esker!