20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Christmas Limited Edition 2022 | GLOSSYBOX NO

GLOSSYBOX CHRISTMAS LIMITED EDITION 2022

GLOSSYBOX CHRISTMAS LIMITED EDITION

Årets julegave? Klikk hjem GLOSSYBOX Christmas Limited Edition for kun 335 kr (for abonnenter, word. Pris 419 kr). Oppdag seks luksuriøse skjønnhetsprodukter fra blant andre Anastasia Beverly Hills, L'Occitane og Pixi. Verdt over 1 100 kr!

VERDI OVER 1 100 KR

Vår populære juleboks er i begrenset opplag er tilbake, den ultimate skjønnhetsboksen å gi bort i julegave – både til deg selv eller noen du er glad i!

KJØP NÅ

L'Occitane​ - Almond Shower Oil

Prisvinnende dusjolje som forvandles til en lett skummende og luksuriøs melk når den kommer i kontakt med vann. Renser, fukter og gir hele huden en silkemyk følelse. Inneholder mandelolje fra Provence. Påfør på fuktig hud. Skum opp med vann, masser oljen inn i kroppen og skyll deretter av.

Anastasia Beverly Hills - Mini Lash Brag Volumizing Mascara

Gir vippene dine maksimal fylde og volum med ekstra sort. Den unikt formede børsten dekker hver vippe separat og den vannavstøtende formelen holder seg på plass hele dagen. Påfør fra rot til spiss på både øvre og nedre vipper for ekstra volum. Påfør et nytt lag for ekstra lengde og fylde.

BTY by NA-KD - Blush Palette

De perfekte nyansene for kinnene dine – samlet i én palett! Høypigmentert blush som er enkel å tone ut. Bruk den alene eller prøv å blande forskjellige toner sammen, avhengig av anledning og look. Påfør med en rødmebørste på kinnene, og bygg opp fargen for mer intensitet.