Akkurat nå: «Infinity Higlighter» fra LH cosmetics inkludert!

GLOSSYBOX Easter Egg 2022

EASTER EGG LIMITED EDITION

EASTER EGG
LIMITED EDITION 2022

For første gang i Norge har vi sluppet et spennende påskeegg fullt av skjønnhetsoverraskelser! Opplev 8 vårprodukter verdt over 1400 kr fra merker som XLASH, Filorga, LH Cosmetics og mange flere!

Bestill din nå for 449 kr (kun 349 kr for GLOSSYBOX-abonnenter)! Kun tilgjengelig i svært begrensede mengder, så vær rask før det blir utsolgt!

VERDT OVER 1400 kr

Nå for første gang noensinne slipper vi det populære påskeegget i Norge! I årets påskeegg finner du sminke, hudpleie og neglelakk som som gir vårens skjønnhetsrutine det lille ekstra. Opplev totalt åtte flotte produkter verdt over 1400 kr!

KJØP NÅ
Sneak peek # 1 & 2

XLASH & JAMMY LIPS

I årets påskeegg finner du blant annet Nordens bestselgende vippeserum fra XLASH, som gir lengre og fyldigere vipper på kun 28 dager! I tillegg får du Jammy Lips Lacquer Lip Tint “Squeeze Me”, som gir leppene dine en mild farge samtidig som den fukter og pleier leppene ved hjelp av vitamin E.

KJØP NÅ
Sneak peek # 3 & 4

LH COSMETICS

Oppdag en vannfast lipliner fra LH Cosmetics i én av fem nyanser og en høyytelses blyantspisser som passer til alle smale sminkepenner. Liplineren har en kremaktig, lett og fleksibel formel som varer hele dagen.

KJØP NÅ
Sneak peek # 5 & 6

DEPEND & MAVALA

I årets påskeegg finner du naturlige løse vipper fra merket Depend, og neglelakk i en av fire nyanser fra Mavala som fullfører vårlooken din!

KJØP NÅ