20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

ELEMIS Limited Edition

GLOSSYBOX

GLOSSYBOX x ELEMIS LIMITED EDITION

Oppdag vår eksklusive GLOSSYBOX x ELEMIS Limited Edition-eske som er fyllt med seks effektive produkter og har en vedi på over 1980 kr! Denne vil du ikke gå glipp av!

Fri frakt, ingen toll.*

*Nb! Ingen toll på alle ordre under 3000 kr.

GLOSSYBOX x ELEMIS Limited Edition

Vi er så glade for å presentere vår nye Limited Edition-eske som vi har lagd sammen med ingen andre enn det eksklusive spa- og hudpleiemerket ELEMIS! Interessen for kvalitativ og effektiv hudpleie øker, og ved å samarbeide med ELEMIS kan du nå oppdage resultatorienterte produkter som sammen skaper en komplett hudpleierutine som renser, eksfolierer og fukter huden din. I esken finner du hele seks favoritter! Les mer om produktene nedenfor.

PRO-COLLAGEN CLEANSING BALM

15 ml

ELEMIS bestselger som nærer, fukter og fjerner sminke effektivt samt urenheter ved hjelp av blant annet hyllebær i kombinasjon med rose, mimosa og padina pavonica. Dette etterlater en strålende og myk hud. Påfør på tørr hud og masser inn med fuktede fingertupper. Fjern med et fuktig håndkle.

SOOTING APRICOT TONER

Full Size

Beroligende toner som fukter og frisker opp huden. Hjelper med å opprettholde hudens naturlige pH-verdi og inneholder aprikos- og såpetre- ekstrakter som harmoniserer huden. Påfør 2-3 spray på en bomulls-pad eller spray direkte på ansiktet som en forfriskende mist. Inneholder ikke alkohol.

PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

30 ml

Prisbelønnet ansiktskrem med klinisk påviste anti-aging egenskaper. Den dypt fuktighetsgivende kremen er effektiv mot aldringstegn og øker fastheten i huden på bare to uker. Inneholder marine, aktive planter som padina pavonica og rødalger. Bruk hver morgen på renset, tørr hud. Passer for alle hudtyper

PRO-COLLAGEN TRI-ACID PEEL

10ml

Innovativ peeling med et 8% Tri-Acid Complex som eksfolierer huden for en jevnere og sunnere hud. Påfør på renset hud to ganger i uken, og unngå området rundt øynene og leppene. Skyll av produktet med varmt vann etter 15 minutter. En lett prikkende følelse og rødhet kan forekomme.

PAPAYA ENZYME PEEL

15ml

Fresh opp sliten og gusten hud med en peeling som gir strålende resultat. Eksfolierer og renser forsiktig med naturlige fruktenzymer fra papaya og ananas. Påfør på renset hud, og unngå området rundt øynene. La virke i 10-15 minutter og skyll med lunkent vann.

DYNAMIC RESURFACING FACIAL WASH

30ml

Mild eksfolierende ansiktsrens som har en utjevnende og forfinende effekt. Fjerner døde hudceller og mykgjør huden med ekstra glød. Bland sammen med vann i håndflatene og masser inn med sirkulære bevegelser. Bruk morgen og kveld på fuktet hud, unngå området rundt øynene. Skyll av. Følg opp med serum.