20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Löwengrip | GLOSSYBOX NO

GLOSSYBOX x LÖWENGRIP LIMITED EDITION LANSERES

GLOSSYBOX x LÖWENGRIP ER HER!

Nå er lanseringen åpen for alle! Glossies får 100 kr i rabatt når du er logget inn på Glossy-kontoen din. For andre gjelder 449 kr!

LÖWENGRIP LIMITED EDITION

Endelig kan vi presentere vår neste Limited Edition-utgave som er ingen andre enn GLOSSYBOX x Löwengrip. Löwengrip er et svensk hudpleiemerke med fokus på problemløsende, ambisiøs skjønnhet for umiddelbare og langvarige resultater. Unn deg selv med en ny skjønnhetsrutine med produkter som har nøye utvalgte aktive og pleiende ingredienser, som gir den beste skjønnhetsopplevelsen. I denne boksen vil du oppdage Löwengrips glødforsterkende serie, instant Glow - hele 5 produkter som har en verdi på over 1700 kr.

KJØP NÅ

VERDI OVER 1700 KR!

GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition inneholder fem hudpleieprodukter fra Instant Glow-serien til en verdi av hele 1700 NOK. Boksen blir din for kun 449 NOK, men blir du en Glossie får du den for kun 349 NOK!

KJØP NÅ

CLEANSING FOAM

Instant Glow Cleansing Foam er en multifunksjonell ansiktsrens med en rik skumformel. Det dyprensende skummet fjerner effektivt urenheter og sminke, og gir huden din en fantastisk glød!

KJØP NÅ

DAY MASK

Instant Glow Day Mask er en fuktighetsgivende og pleiende ansiktsmaske som booster huden din med næring og gir en fin glød. Den innovative formelen er sammensatt av et Micro-Shimmer-kompleks for en strålende hud!

KJØP NÅ

WHIPPED CREAM

Instant Glow Whipped Cream er en skinnende 24-timers krem som demper irritasjon, og gir en jevnere og fyldigere hud. Ansiktskremen inneholder også en mikroskimmer som fremhever hudens naturlige glød. Resultatet er en jevn og fyldig hud som føles dypt fuktet.

KJØP NÅ

FACIAL MIST

Instant Glow Facial Mist er en fuktighetsgivende ansiktsspray som fungerer perfekt å påføre som primer, etter sminke eller tilbakevendende i løpet av dagen når du føler at huden trenger en ekstra boost! Det vil garantert holde huden din balansert ettersom den nøytraliserer hudens naturlige pH-verdi, for langvarig vitalitet. Det gir også næring og fungerer som et beskyttende skjold mot forurensning.

KJØP NÅ

SERUM DROPS

Instant Glow Serum Drops er luksuriøse serumdråper som gir huden fuktighet og opprettholder dens vitalitet. Takket være niacinamid hjelper den til med å jevne ut hudtekstur og tone, mens vitamin C hjelper til med å bekjempe forekomsten av fine linjer. Resultatet er en glansfull, glødende hudfarge som føles dypt hydrert. Dette serumet er også utmerket til å øke celleregenereringen.

KJØP NÅ