20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

March 2023 - Dreamy Days Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag mars 2023 banner

Hei Glossier,

For meg har mars måned så mange forskjellige betydninger. Det er en forventningsfull tid hvor jeg ofte drømmer om vår, sommer og lyse kvelder. Våren er en flott mulighet til å gjøre en beautyny-start og endelig hente fra jakker, maxikjoler og fargerike sko. Jeg har bruker gjerne også mer romantiske farger i makeupen min og lysner håret mitt litt. Det er absolutt «Dreamy Days». Hvordan ser din beautyny-start ut denne våren?


I denne månedens boks har vi pakket ned en herlig toner som raskt frisker opp huden og et leppeprodukt i nuderosa fra et kanadisk, hyped merke. Her på GLOSSY Mag vil vi veilede deg om hvordan du skaper «Dreamy Days»-looken og avslører også den neste store makeuptrenden. God lesning, og håper du liker boksen like mye som vi gjør!

Stay Glossy!

Louice og resten av Team GLOSSYBOX

LES MER OM MÅNEDENS BOKS

Right Now

GET THE LOOK

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil veldig gjerne vite hva du syntes om produktene i GLOSSYBOX for mars «Dreamy Days»-utgaven! Klikk nedenfor for å fylle ut produktundersøkelsen. Som takk vil du motta Glossy-credits som du blant annet kan bruke på lookfantasic.no. Der finner du merker som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay og mange flere. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!
FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
Bloom & Grow

Med den neste boksen, aprilboksen «Bloom & Grow», ønsker vi å inspirere deg til å våge å vokse og blomstre når det gjelder skjønnhet. Hvilke farger, makeup-produkter og hudpleie får deg til å føle deg mest selvsikker? Finn veien tilbake til røttene dine og kombiner sikre kort med nye produkter. Under lokket på neste boks skjuler det seg blant annet en primer med SPF og en spraymist som gir glød – kanskje en av dem blir den nye skjønnhetsfavoritten din?