20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

March 2024 Spring Awakening Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag March 2024 banner

Tid for å blomstre!

Vi gjetter at vi ikke er alene om å lengte etter solens stråler og lysere dager? Når vi går inn i mars, starter vi temaet «Tid for å blomstre» – fordi det er akkurat det vi ønsker å gjøre etter en lang vinter. Det er tid for å blomstre! Både når det gjelder skjønnhetsrutinene våre (hvilke produkter vil være dine nye favoritter denne våren?), men også hvordan vi velger å bruke tiden vår. Kanskje stopper du på en kafé for å innvie uteserveringen eller tar en litt lengre spasertur for å nyte varmen? Vi håper du liker produktene i denne månedens boks med herlig makeup og fuktighetsgivende og velduftende kroppsprodukter.


Team GLOSSYBOX

Fuktighetsgivende hårpleierutine

Björn Axéns hårpleieserie «Moisture» inneholder sjampo, balsam, serum og maske som er intenst fuktighetsgivende for tørt hår og hodebunn. Med ingredienser som pleier og mykgjør håret samtidig som de gir glans og utstråling. Du får teste «Moisture Hair Mask» i månedens boks!

OPPDAG BJÖRN AXÉN
Next box

Neste boks:
Spring Awakening – Time to discover

Når våren virkelig er på vei, sjekker vi ut de største skjønnhetstrendene denne sesongen. Der finner vi blant annet fargen blå – som du vil oppdage på ikke mindre enn to produkter i april-boksen. For en mykere makeup, som er lett å tone ut, får du prøve øyemakeup i brun nyanse. Det er på tide å oppdage – vårens trender, men også hvem du vil være når våren våkner til liv.