20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

May 2023 City Glow Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag mai 2023 banner

Hei Glossier,

Mai er det mest tydelige tegnet på at sommeren endelig, endelig er her. Nå er det på tide å tilpasse hudpleierutinen til varmere temperaturer (les mer om dette nedenfor) og bruke solkrem mer regelmessig. Det er på tide å gjøre seg klar for en bysommer!
Månedens maiboks City Glow inneholder fem av skjønnhetsfavorittener våre for å hjelpe deg med å legge til mer glød og fuktighet til sommerhuden din. Du får teste en ikonisk, multifunksjonell pudderpuff, en klassisk rød leppestift og en frisk duft perfekt for sommeren. Vi håper du vil like den like mye som vi gjør!

Stay Glossy!

Louice og resten av Team GLOSSYBOX

LES MER OM MÅNEDENS BOKS

Right Now

The City Glow look:
Derfor kommer du til å elske «The Powder Puff» fra LH cosmetics

Under lokket på mai-boksen finner du «The Powder Puff» fra LH cosmetics, et must i sminkevesken!


"Jeg elsker "The Powder Puff" fra LH cosmetics fordi den virkelig hjelper til med å JOBBE pudderet inn i huden! Noen ganger føles det som om pudder legger seg som et lag på toppen av foundationen, men med LHs pudderpuff blender foundation og pudder seg perfekt sammen. Den er så lett å jobbe med takket være at man kan holde den stabil, og at den er trekantet. Den når alle områder av ansiktet, blant annet øyekrokene og rundt nesen, samtidig som den større halvmåneformen gjør det mulig å raskt påføre pudderet på andre deler av ansiktet.

Tidligere brukte jeg alltid børste, og jeg opplevde at jeg ble blank mye raskere, og også at sminken ikke holdt like lenge. Jeg har unngått pudderpuff tidligere fordi min erfaring med puffer er at pudderet kan bli litt klumpete med puffpåføring, men LH motbeviste virkelig dette! Etter alle årene som makeupartist er LHs pudderpuff helt klart mitt beste tips når jeg skal påføre pudder. Det har blitt mitt hemmelige våpen for en jevn og langvarig sminkebase!"

Lizette, GLOSSYBOX egna makeupartist

SE MER HER

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil veldig gjerne vite hva du syntes om produktene i GLOSSYBOX april for «Bloom & Grow»-utgaven! Klikk nedenfor for å fylle ut produktundersøkelsen. Som takk vil du motta Glossy-credits som du blant annet kan bruke på lookfantasic.no. Der finner du merker som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay og mange flere. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!
FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
Fresh Breeze

Med juniboksen vår «Fresh Breeze» kan du drømme deg bort til solen, havet og de hvitkalkede husene ved Middelhavet. Nyt vinden i håret og føl solstrålene mot kinnet ditt. Nå kan ingenting påvirke humøret vårt, alt blir faktisk 100 ganger bedre når solen skinner! Når vi valgte ut produkter til juniboksen, var det her, ved det fantastiske Middelhavet at vi fant inspirasjonen og vi kan stolt si at det er en av våre beste bokser! Under lokket finner du en fuktighetskrem fra Filorga, sommerneglelakk fra Emité og en solkrem i fullstørrelse fra Nivea. Vi lover, du ikke vil gå glipp av juniboksen!