20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

May 2024 - Spring Awakening Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag May 2024 banner
Dear customer, We would like to inform you that due to some unfortunate supply issues, your GLOSSYBOX in May unfortunately will not include an inner box. We are sorry for this and as compensation and to spread some extra joy, we will include a bonus product in your box! We hope you will enjoy your GLOSSYBOX experience and this month's products!

Time to inspire

Velkommen til mai og en ny herlig GLOSSYBOX! Vi er inne i en periode der vi henter inspirasjon fra alt rundt oss – natur, venner, nye steder vi besøker. Å løfte blikket og få nye inntrykk inspirerer oss til å tenke nytt og sette pris på alt vi ser. Gjennom å møte omgivelsene med et åpent sinn, er det meget mulig at du selv blir en inspirasjon for andre! Vi håper at din GLOSSYBOX er en del av denne månedens inspirasjon, og at du vil finne glede i å oppdage innholdet!


Team GLOSSYBOX

Øyeblikkelig solbeskyttelse

Når solstrålene viser seg, bør solbeskyttelsen ha en fremtredende plass i baderomsskapet. Er du fortsatt en av dem som unngår SPF ettersom du tror at det tetter porene og legger seg som en klebrig hinne? Tenk igjen! «Face Sensitive Cream SPF 50» fra Nivea er spesielt utviklet for sensitiv hud og føles lett på huden. SPF er det beste produktet for å unngå solskader og for tidlig aldring. Påfør den på ansikt og hals hver morgen, og på nytt gjennom dagen for å opprettholde effekten.

OPPDAG NIVEA

Makeup av høy kvalitet for alle

IsaDora er Sveriges fremste makeupmerke som har vært på markedet siden 1983. Sortimentet består av flere forskjellige maskaraer, og i denne månedens boks får du teste «The Build Up Mascara Extra Volume». Som navnet tilsier, gir den vippene dramatisk volum og holder seg på plass i lang tid uten å smitte av eller smuldre.

LES MER

PRODUKTENE I GLOSSYBOX

Alle Glossies får teste!

IsaDora – The Build-Up Mascara Extra Volume

Maskara som kan bygges i flere lag for vektløs volum og løft, slik at du kan tilpasse hvor mye volum du vil ha, avhengig av anledningen. Den elastiske teksturen hjelper den ekstra store og luftige børsten med kileformede buster å gre gjennom vippene til du oppnår ønsket resultat. Inneholder risvoks som legger seg som en film rundt hver vippe, kladdefri formel. Påfør fra vipperoten og gjenta til du får ønsket volum.
Originalprodukt: 189 kr/12 ml

Nivea – Soothing Sensitive Cream SPF50 for face

Uparfymert solkrem for ansiktet med svært høy solbeskyttelsesfaktor og beroligende egenskaper. Lett formel som ikke kladder eller tetter til porene og som etterlater huden med en lett følelse. Påfør rikelig før du går ut i solen. Anbefalt mengde for voksne er 3 ml/påføring i ansiktet. Påfør på nytt annenhver time og etter bading, når du svetter og tørker deg med et håndkle. For lite produkt reduserer beskyttelsesnivået. Passer alle hudtyper.
Originalprodukt: 158 kr/50 ml

Next box

Neste boks:
Summer Vibes – Time to enjoy

Med GLOSSYBOX for juni får du garantert «Summer Vibes». For første gang er den månedlige boksen vår erstattet av en fargerik toalettveske med seks produkter inkludert. Du får blant annet teste en ananasduftende kroppsskrubb som forbedrer hudens utstråling og en forfriskende ansiktsspray. Len deg tilbake og nyt alt som forsommeren har å by på!