20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

November 2023 Cheers to Us GLOSSY Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag November 2023 banner

Hei Glossier,

November kan ofte forbindes med mørke, kulde og kansellerte planer. Men ikke med GLOSSYBOX! Vi vil at du skal oppleve et wow-øyeblikk med egenomsorg hver gang du får hjem månedsboksen. Vi håper også du får den samme følelsen når du løfter lokket på denne månedens utgave! Her har vi pakket ned produktene som tar vare på deg hjemme (som den velduftende kroppsskrubben fra Bubble T), så vel som når det er tid for mer festlige anledninger (i selskap med glødgivende highlighterblush fra Mudmasky).

Stay Glossy!

Team GLOSSYBOX

LES MER OM MÅNEDENS BOKS

Kun for nye abonnenter


CIATÉ

Everyday Vacay Palette

Originalprodukt: 322 kr/stk

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil gjerne vite hva du syntes om produktene i novemberboksen! Når du svarer på produktundersøkelsene våre, kan du få opptil seks kroner i GLOSSY Credits. Du kan deretter bruke GLOSSY credits som betaling på lookfantastic.se eller når du handler våre begrensede bokser eller adventskalender. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!

FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
Under the Glossy tree

Lad opp for årets siste måned og alle julens festligheter med GLOSSYBOX! For deg som ønsker å fokusere på øynene i desember, får nå teste en duoøyenskygge sammen med en øyenskyggebørste som fikser looken på nulltid. Kaffe brukes ikke bare som en drikk for å gi kroppen liv, men er også en utmerket ingrediens for å pigge opp huden. I desember har vi pakket ned en ansiktspeeling som inneholder nettopp kaffe. Perfekt for å trylle frem glød (og gi deg selv litt ekstra selvpleie) om vinteren. Oppdag disse tre, og to andre produkter, i din kommende GLOSSYBOX!