20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

October 2023 Hidden Places GLOSSY Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag October 2023 banner

Hei Glossier,

Månedens tema «Hidden Places» handler om å utforske uoppdagede skjønnhetshemmeligheter. Det får meg også til å tenke på hva GLOSSYBOX egentlig handler om: å være en del av et eksklusivt skjønnhetsunivers hvor du får teste og evaluere nye skjønnhetsprodukter. Tanken er at du hver måned får være med på et unikt eventyr, fylt med spenning og mystikk, der du oppmuntres til å eksperimentere med ny makeup, hudpleie eller kanskje hårpleie. Å være medlem i GLOSSYBOX skal helt enkelt være kult og vekke nysgjerrigheten din! Derfor er det ekstra gøy at oktobertemaet er «Hidden Places».


Under lokket på denne mystisk designede boksen finner du blant annet en luksuriøs, energigivende eksfoliator fra Rodial. Du får også en varmebeskyttelse fra b.fresh som sikrer at håret holder seg pent til tross for regelmessig varmestyling. Vi har også pakket ned to makeup-produkter som vi håper vil oppmuntre deg til å våge å skape nye sminkelooks. Hvilken er din nye, mer vågede look?

Stay Glossy!

Louice og resten av Team GLOSSYBOX

LES MER OM MÅNEDENS BOKS

Right Now

Get the Look

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil veldig gjerne vite hva du syntes om produktene i GLOSSYBOX oktober for «Hidden Places»-utgaven! Klikk nedenfor for å fylle ut produktundersøkelsen. Som takk vil du motta Glossy-credits som du blant annet kan bruke på lookfantasic.no. Der finner du merker som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay og mange flere. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!

FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
Cheers to us

Er du klar for årets morsomste festsesong? I novemberboksen har vi pakket ned produkter som forbedrer festlooken og henter frem ditt mest glamorøse jeg. Vi ønsker å inspirere deg til å bruke makeup og duftende skjønnhetsprodukter for å sette en glitrende gullkant på en ellers grå og trist novembertilværelse. Du får blant annet teste en flytende rouge fra Mudmasky, en leppeblyant fra Ciaté og en kroppsskrubb fra Bubble T. Sett champagnen til avkjøling, sett på festmusikken og inviter bestevennene hjem – nå starter festsesongen med GLOSSYBOX!