20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

September 2023 September Senses GLOSSY Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag September 2023 banner

Hei Glossier,

Spør du meg, er september definitivt en av de beste månedene. Nå kan vi starte på nytt etter sommeren, det vil si innføre nye rutiner og fremfor alt ta frem høstgarderoben! Få frem de beste strikkegenserne, bytt ut kaffen med te og fokuser på deg selv. Det er nettopp dette septembertemaet vårt «September Senses» handler om. Boksen inneholder produkter som oppfordrer deg til å sette av tid til «me time» og ta en velfortjent spa-økt. Du får blant annet teste serumampuller fra BABOR, en arkmaske fra Youth Lab og et luksuriøst vitamin C-serum fra Lumene. Så hvorfor ikke starte høsten med å gå helt offline og gi huden (og innsiden!) en ny start?

Stay Glossy!

Louice og resten av Team GLOSSYBOX

LES MER OM MÅNEDENS BOKS

Right Now

GET THE LOOK

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil veldig gjerne vite hva du syntes om produktene i GLOSSYBOX september for «September Senses»-utgaven! Klikk nedenfor for å fylle ut produktundersøkelsen. Som takk vil du motta Glossy-credits som du blant annet kan bruke på lookfantasic.no. Der finner du merker som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay og mange flere. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!

FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
Hidden Places

I oktober blir vi inspirert av mysteriet som finnes på verdens uoppdagede, uberørte steder. Vekk nysgjerrigheten og våg å utforske nye skjønnhetshemmeligheter ved hjelp av produktene du finner i «Hidden Places»-boksen. Under lokket på den spesialdesignede boksen finner du en leppestift fra Teeez Cosmetics, så bli med på en reise der vi eksperimenterer med vågale makeup-looks. Se frem til et skjønnhetseventyr uten sidestykke i oktober, fylt med spenning og mystikk. Vi kan også røpe at du får prøve en varmebeskyttelse for håret fra b.fresh og et luksuriøst hudpleieprodukt fra Rodial.