20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Om GLOSSYBOX Skincare | GLOSSYBOX NO

GLOSSYBOX Skincare for you, by you!

Etter å ha samlet inn tilbakemeldinger fra sine engasjerte kunder i over et år, har GLOSSYBOX utviklet en hudpleieserie med ti effektive produkter som tilfredsstiller kundenes behov for enkel, effektiv og rimelig hudpleie.

GLOSSYBOX Skincare egner seg for alle aldre, og tilbyr akkurat det GLOSSIES synes er viktig med hudpleien sin; at den er enkel å bruke og multifunksjonell. GLOSSYBOX bruker ikke kompliserte produktnavn og er stolte av å kunne tilby clean beauty bestående av ingredienser av høy kvalitet som dessuten er 100 prosent veganske samt cruelty-free.

glossybox skincare swatches and products scattered across banner

Made by us

Hele serien er laget av oss, og er produsert i Storbritannia. Vi har som mål å holde vårt karbonavtrykk til et minimum.

Naturlige og effektive ingredienser

Fra trendy hyaluronsyre og glykolsyre - hei glødende hud!- til fuktighetsgivende blåbærfrøolje og rød tang. Vi har kun brukt nøye valgte ingredienser som er snille mot huden uten at det går ut over wow-faktoren på resultatet.

Hvert produkt har høykvalitative ingredienser som er enkle, men likevel utrolig effektive. Sammensetningen av produktene og innholdet i de unike og kraftfulle formlene gir tilsammen masse fuktighet, næring og beroliger huden.

glossybox skincare swatches and products scattered across banner

Made by us

Hele serien er laget av oss, og er produsert i Storbritannia. Vi har som mål å holde vårt karbonavtrykk til et minimum.

MILJØVENNLIGE FORPAKNINGER

Vi er stolte av at majoriteten av forpakningene i serien er laget av sukkerrør, dette er et av de mest miljøvennlige emballasjematerialene som man kan bruke. Vi bruker rester av sukkerrør, som blir til overs i utvinningsprosesser for å lage emballasjen. Sukkerrør er hundre prosent resirkulerbart og trenger bare regn (ikke fossilt brensel) for å lages. Vi har som mål å bruke resirkulert plastikk sa langt det lar seg gjøres.