Nå får du en hemmelig eske på kjøpet når du starter valgfritt abonnement. Bruk koden MYSTERY i kassen.

Mer om månedens eske

Oppdag maiesken

Let the sun shine

Månedens SEKS produkter er pakket inn i luftige skyer. I eske finner du noen av våre favorittprodukter akkurat nå – som passer perfekt for solrike dager! Les mer om produktene nedenfor ☀️

Rituals

The Ritual of Karma Foaming Shower Gel

Gi positive vibber til sjel og hud med dusjskummet fra The Ritual of Karma. Denne unike gel blir til et eksklusivt og fyldig skum og har en søt duft av hellig lotus og hvit te. Den gjør huden din silkemyk og etterlater en fantastisk duft, slik at du kan nyte den unike sommerfølelsen hele dagen.

MÉLUSINE PARIS

Hair Protection Elixir SPF 20

Tørrolje fra Mélusine Paris som beskytter håret mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Gi håret ditt næring og glans samt en nydelig, sommerlig duft av monoi. Påfør noen dråper i tørt eller håndkletørket hår.

MONU PROFESSIONAL SKINCARE

Illuminating Primer SPF 15

Jevn ut hudtonen og lag en perfekt base med strålende glød med primeren fra Monu Professional Skincare. Denne glansfulle primeren, med solfaktor 15, kan brukes både alene og som et første skritt i din sminkerutine. Passer for alle hudtyper.

DOUCCE

Luscious Lip Stain

Gjør leppene klare for våren med en flytende leppestift i nyansen "Passion Peach". Den høypigmenterte formelen har en matt finish og gir et langvarig resultat. Påfør et tynt lag og la det tørke. Du kan også legge flere lag for enda mer intens farge.