20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Mer om månedens eske

Oppdag aprilesken

Woke up in spring

Det er ikke bare naturen som blomstrer etter en lang vinter, det gjør også vi. Med månedens tema "Woke Up In Spring" ønsker vi å inspirere deg til å ta inn alle sesongens farger i baderomsskapet ditt og kickstarte vårfølelsene.

L'Oréal Paris

L'Oréal Paris Revitalift Filler Eye Cream For Face. En effektiv øyekrem uten parfyme som passer like godt til hele ansiktet. Inneholder konsentrert hyaluronsyre som gir huden intensiv fukt samt har en målrettet effekt på de fine linjene. Påfør kremen daglig på renset ansikt eller kun på områder med fine linjer og klapp inn ved øyekonturene.

BESTILL

ELIKYA BEAUTY

Highlighter Rosé er en 100 prosent naturlig highlighter beriket med essensiell olje fra hibiskus. Den lette formelen gir umiddelbart en luksuriøs vårglød. Påfør den rosenrøde highlighteren på utvalgte punkter i ansiktet, eller bland noen dråper i din foundation for å skape en subtil naturlig finish.

BESTILL

DWTN Paris

Start dagen med DWTN Paris Micellar Gel. Påfør på en bomullsdott eller direkte på huden og masser inn med sirkulære bevegelser, skyll av. Produktet inneholder kun naturlige og veganske ingredienser.

BESTILL

Glow on 5th

Rose Gua Sha Beauty tool har tusen års historie og brukes til å få i gang blodsirkulasjonen og få frem glød. Masser ansiktet oppover med et forsiktig trykk i ca 4-6 minutter for å gi huden din en konturmassasje. For best resultat, bruk sammen med et serum. Hvis huden din ser rød ut etter bruk, betyr det at den fungerer!

BESTILL