20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

August 2023 Bold, Brave & Beautiful Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag August 2023 banner

Hei Glossier,

GLOSSYBOX for august er her med tre forskjellige, fargerike spesialdesignede bokser! Med temaet «Bold, Brave & Beautiful» ønsker vi å utfordre deg til å være deg selv, motstå standarder og investere i fargerike makeuplooks! Under lokket på augustboksen finner du blant annet makeup og kroppspleie som vil hjelpe deg med å komme dit.

Stay glossy og ha en flott sommer!

Louice og resten av Team GLOSSYBOX

LES MER OM MÅNEDENS BOKS

Mange Glossier får teste!

I august får mange Glossier teste «Signature Eau de Parfum» fra Montblanc (519 kr/50 ml), en parfyme med en blomsteraktig, musky vaniljeduft. Duften åpner med noter av pion og klementin som gir fruktighet. Vanilje, magnolia og ylang-ylang gir duften et orientalsk preg, mens rav og kremete tretoner gjør duften myk og sensuell. «Signature Eau de Parfum» er en ny parfyme for kvinner og er en direkte hyllest til Mont Blanc’s arv gjennom mange generasjoner.

KJØP HER

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil veldig gjerne vite hva du syntes om produktene i GLOSSYBOX august for «Bold, Brave & Beautiful»-utgaven! Klikk nedenfor for å fylle ut produktundersøkelsen. Som takk vil du motta Glossy-credits som du blant annet kan bruke på lookfantasic.no. Der finner du merker som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay og mange flere. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!

FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
September Senses

Har ikke selvpleie-rutinen din vært like mye tilstede i løpet av sommeren? September-boksen vår gir deg den perfekte muligheten til å kompensere for «me time» du gikk glipp av. Dykk ned i spa-verdenen med alle dens ritualer for å slappe av og fokusere på deg selv, samtidig som du gir huden den ny start med produktene som følger med september-boksen «September Senses». Du får blant annet teste et luksuriøst serum fra Lumene, serumampuller fra BABOR og en arkmaske fra Youth Lab. Så trykk på stoppknappen og unn deg selv en velfortjent spastund mens du forbereder deg på den kaldere årstiden!