20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX Mars 2014

Kundeomtaler

GLOSSYBOX Mars 2014

GLOSSYBOX Mars 2014 Kundeomtaler

NOK 179.0

179 kr

Overall Rating : 2.0 / 5 (28 Omtaler)

28 Omtaler

  • 3 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 5 2 star reviews
  • 15 1 star reviews

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 2.0 / 5 (28 Omtaler)

28 Omtaler

  • 3 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 5 2 star reviews
  • 15 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Januar pakken tommel ned.

2

Denne pakken er jeg desverre ikke noe spesielt fornøyd med.. Jeg fikk top coat, deodorant og en lipgloss som jeg er fornøyd med. Men så fikk jeg tanntråd og en test fuktighetskrem som er til MENN, noe jeg selvfølgelig ikke er så fornøyd med da jeg er 27 år gammel jente.. Så det var vel ikke helt produktet til meg ;) ____ Hei Veronika! Så trist at du ikke likte månedens eske. Håper du får bruk for produktene som du likte og gleder deg til neste måneds eske. Produktet fra Men Expert er til for å gi bort til noen du er glad i, som en ekstra bonus. Du kanskje har en bror, venn, pappa eller en kjæreste som du kan gi den bort til. Ha en fin uke, GLOSSYBOX

Var denne hjelpsom?


Superfornøyd!

5

Superfornøyd med augustpakken! Hadde egentlig tenkt å si opp abonnementet, men denne pakken var kvalitet. Kjempegøy!

Var denne hjelpsom?


Allergisk reaksjon.

2

Ble litt skuffet over pakken. Men fikk en allergisk reaksjon av Pout Paint lebestiftene. Prøvde de på i tilsammen 2 minutter, og hadde hovne lepper i 4 dager, så ut som om at jeg hadde tatt for mye restylane. Prøvde å se om det kunne stå noe på pakningen som kunne gjøre meg litt klokere på hva jeg hadde reagert på, men sto jo ingenting.

Var denne hjelpsom?


SKUFFET

1

Dette var min første eske og jeg hadde store forhåpninger til innholdet. Esken så flott ut og ga en veldig luksusfølelse. Produktene derimot skuffet meg. Det var kun Body Cream som falt i smak hos meg. Den passer perfekt å ha med på reise og er perfekt nå mot sommeren når man trenger enn litt lettere krem. Speilet er også kjekt å ha, men jeg vil heller ha kremer og slike produkter for å teste ut om man finner nye favoritter. Et speil kan man alltids kjøpe om man trenger det. De andre produktene passet ikke for meg. Jeg håper April esken faller mer i smak, om ikke så kommer jeg nok til å avslutte abonnementet. Jeg følte eksen egentlig bare bestod av gratisprodukter som de uanset gir bort på parfymerier.

Var denne hjelpsom?


Ikke helt mine produkter

2

Har vært veldig fornøyd med eskene hittil, men denne ble jeg litt skuffet over. Var noen produkter jeg ikke kommer til å bruke (glitterneglelakk og Pout Paint - ikke mine farger). Speil er alltid greit å ha, men kanskje ikke noe jeg ønsket å få i esken. Har derimot fått aprilesken nå, og der var det mye spennende produkter som jeg gleder meg til å teste ut:)!

Var denne hjelpsom?


OK

3

Dette var min første eske, og den var helt ok, synes jeg. -Neglelakken var grei kvalitet på, men ikke vårens trendfarge som jeg ser også flere har kommentert. -Alltid greit med ett ekstra speil, kommer alltid i bruk, men låsen var jo tung. -Body cream'n virka fin, lukta ok og vi jenter får jo alltid brukt for kremer. -Samma med All Purpose Skin Cream, kjekt å ha. -Pout Paint-fargene, den rosa/lilla var ikke min farge, men en venninne av meg likte den og jeg likte den andre, så greit fornøyd med det, hver sin smak. Alt i alt, var boxen helt grei, men ikke super imponert, men skal ihvertfall prøve noen esker til. Til slutt så fikk jeg 100 kr til bangerhead.no, ok side, men dyr frakt hvis du bare skal ha en liten ting, frakta er da på 50 kr, selv om du bare kjøper en leppeprodukt. Jeg synes det var litt dyrt.

Var denne hjelpsom?


Ikke fornøyd

1

Denne pakken var ikke noe veldig spessielt. Speilet var tommel opp. Glitter neglakken var ikke noe for meg i det heletatt. Paut paint vat nok det værste som var i denne pakka. og kremene var heller ikke noe for meg.

Var denne hjelpsom?


OK

3

Er ikke så fornøyd med denne mnd produkter. Synes puut paint fargene var dårlige. Kjedelige farger som passer bedre for en 8 åring som skal sminke seg. sminkespeilet var vanskelig å åpne. Ikke fornøyd med dette. Body crewmen likte jeg ikke duften på, synes det luktet litt plastik. Egyprian magic var gre. Den gir mye fukt. Neglelakken var helt ok. Håper neste eske blir bedre.

Var denne hjelpsom?


Skuffet

1

Min første eske, og jeg var ikke fornøyd. Fargen på Pout Paint-glossene er helt grusomme, neglelakken like så.. Så mer ut som noe en 10-åring hadde satt pris på... Body lotionen luktet veldig kunstig, og hadde en vannete konsistens. Å gi et speil synes jeg også er litt dårlig. Jeg vil jo prøve nye produkter, ikke få et stusselig speil som er klønete å åpne? Egyptian Cream har jeg ikke fått prøvd enda, så håper den hvertfall kan leve opp til forventningene. Er så langt utrolig skuffet, så håper april-esken er bedre. Ellers blir nok ikke jeg en langvarig kunde..

Var denne hjelpsom?


Misfornøy

1

Dessverre står ikke produktene til forventningene. Beklager å si, ikke denne gangen heller. Pout Paint fargene var totalt skivebom. Glitterneglelakk har vi nok av og er vel ikke av vårens sortiment. Bodycream luktet ikke godt og var seig, speilet knakk neglene når du prøver å åpne det - ikke sjakktrekk. Egyptian Magic var bra. Den likte jeg. Så 1 av 4. Det sier vel sitt.

Var denne hjelpsom?