20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX November 2013

Kundeomtaler

GLOSSYBOX November 2013

GLOSSYBOX November 2013 Kundeomtaler

NOK 179.0

179 kr

Overall Rating : 3.89 / 5 (36 Omtaler)

36 Omtaler

  • 12 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 8 3 star reviews
  • 4 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 3.89 / 5 (36 Omtaler)

36 Omtaler

  • 12 5 star reviews
  • 12 4 star reviews
  • 8 3 star reviews
  • 4 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Veldig fornøyd!

5

Veldig fin boks! Mange bra produkter som passer meg :)

Var denne hjelpsom?


Rubrikk

4

Ganske fornøyd med denne esken, bra størrelser, håper at det fortsetter sånn! Det eneste som jeg ikke likte så godt var selv bruningen, og det er bare fordi jeg ikke bruker det! Men kjempe bra glossybox! dette er sånn det burde være og ikke sampler som man kan få hos parfymelle.

Var denne hjelpsom?


Fantastisk!

5

Dette var min første eske og må si at jeg er veldig fornøyd! For det første har dere en flott kundeservice. Dersom man har spørsmål, får man svar på det man lurer på så og si med en gang. Førsteinntrykket var veldig bra. Esken var nydelig og detaljene (det røde båndet knytt i en sløyfe, silkepapiret og de små svarte papirbitene inni esken) viser at dere bryr dere om helheten. Ellers likte jeg innholdet svært godt! Den svarte øyenskyggen har en litt ""kremet"" tekstur noe som gjør at den ikke drysser og holder seg godt. Lypsylen har jeg brukt nonstop siden jeg fikk den (som forsåvidt var i går, men har hatt den i lommen i hele dag). Den er fuktighetsgivende og gjør at leppene får en fin rosa farge noe jeg liker utrolig godt! Fuktighetskremen er veldig bra, men passer kanskje best til sommeren. Huden min er veldig tørr til vanlig og på vinteren har jeg behov for en litt tykkere krem. Dersom man har normal hud tror jeg den ville passet og den er organisk noe som definitivt er et pluss. Tørrshampoo har man jo alltid bruk for og størrelsen gjør den perfekt til å ha med på reise. Det siste produktet i esken var en selvbruningskrem. Denne har jeg ikke prøvd, men er veldig lys i huden og har hatt dårlig erfaring med alle slags selvbruningskremer, så tror jeg gir den til en venninne. Alt i alt, synes jeg denne esken var veldig bra! Selve esken var utrolig fin og innholdet var supert! Alle produktene var i orginalstørrelse, bortsett fra tørrshampooen.

Var denne hjelpsom?


Beste glossyboxen

5

Kommer til å bruke alle produktene i boxen flittig. Stort + for så mange full size produkter. Alt var bare bra, strålende!

Var denne hjelpsom?


Mye nytt

3

Førsteinntrykket mitt var at denne boksen inneholder mye nytt som jeg ikke har prøvd før. Jeg har for eksempel aldri prøvd dry shampoo eller selvbruning, så jeg tenkte at det kom til å bli spennende. Dessverre syntes jeg at selvbruningen fra St.Moriz ga et ujevnt resultat, selv om at jeg var veldig forsiktig med påføringen. Den veldig mørke fargen på produktet la seg i porene i huden min, noe som ikke ga et fint og jevnt resultat. Dry shampoo XXL volume syntes jeg var vanskelig å påføre på grunn av at det kom for mye produkt ved påføring = hvitt hår. Følelsen etterpå syntes jeg ble veldig oljete, og ikke et rent hår. Jeg syntes kremen fra Naobay var helt ok, og hadde en god duft. Den ga ikke så mye fukt på min hud, men tenker jeg kan bruke den som håndkrem. Lip balmen fra Carmex var også helt ok, den ga ikke så mye fuktighet til tørre lepper, men lukter veldig godt. Favoritten denne gangen var øyenskyggen fra Estime, den hadde flotte pigmenter som var lett å påføre for en flott smokey eye. Jeg ble veldig positivt overrasket over holdbarheten, den satt godt hele kvelden! Stort pluss at pakken inneholdt større størrelser enn det som har vært tidligere, men selve produktenes kvalitet denne gangen skuffet meg! Jeg lurer også på hvorfor ikke alle kommentarene på ""månedens eske"" blir publisert på siden? Sist måned var det bare 19 kommentarer som lå ute, og min var ikke en av dem. Syntes dere burde bli flinkere til å oppdatere hjemmesiden oftere :)

Var denne hjelpsom?


Beste esken hittil!

5

Er superfornøyd med Dagmaresken! Likte alle produktene med unntak av carmex. Øyenskyggen er fantastisk! Flere sånne esker takk! :D

Var denne hjelpsom?