20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX x BENEFIT Limited Edition Box

Kundeomtaler

GLOSSYBOX x BENEFIT Limited Edition Box

GLOSSYBOX x BENEFIT Limited Edition Box Kundeomtaler

NOK 349.0

349 kr

Overall Rating : 4.32 / 5 (31 Omtaler)

31 Omtaler

  • 16 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 6 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 4.32 / 5 (31 Omtaler)

31 Omtaler

  • 16 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 6 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Fantastisk boks!

5

Elsker denne boksen! Så gøy å prøve så mye forskjellig. Dessverre likte jeg ikke produktene så godt, men det er fordelen med slike esker. Man får prøvd mye for pengene!

Var denne hjelpsom?


Fornøyd

4

Fine og forskjellige produkter, men skulle ønske flere ting var i full size. Mascaraen er FANTASTISK, og brow primeren blir brukt hver dag. Blushen har en veldig søt farge, men skulle ønske den var større. Har prøvd den originale porefessional primeren, men likte denne nye bedre.

Var denne hjelpsom?


Kul eske!

3

Denne esken var veldig kul! Jeg fikk både produkter som jeg aldri hadde hørt om samt produkter som jeg ville prøve! Syns kanskje noen av produktene var små og skulle gjerne hatt dem i full størrelse fremfor reisestørrelse, men generelt gode produkter :) 

Var denne hjelpsom?


Mye kjekt

5

Kjekt å prøve nye produkter, mascaraen prøvde jeg ikke da jeg kun bruker vannfast maskara men har hørt veldig mye bra om denne og ga den bort til ei venninne som elsker denne. Blushen var både fin på farge og luktet helt fantastisk. Bruker også øyenbrynsproduktet, usikker om det er noen stor effekt, men lever i håpet. Leppestiften og tint var også veldig fin. Primeren var ikke helt for meg, men jeg er ikke så glad i primer generelt. Alt i alt, veldig kjekk boks og hvis alle limited edition eskene er slikt blir jeg nok å fortsette og kjøpe dem.

Var denne hjelpsom?


Nye favoritter.

5

Jeg hadde ærlig talt aldri hørt om Benefit før, men jeg er fullstendig forelsket nå. Maskaraen er fantastisk, lenge siden vippene mine har sett så bra ut, spesielt siden jeg har mistet mesteparten av vippene på venstre øye. Men de er ENDELIG synlige igjen. Browow er helt herlig å påføre før jeg påfører øyenbrynsskyggen. Det sitter også mye bedre på, og brynene blir jevnere. Lip tinten ser bare sååp bra ut på leppene, og den er drøy i bruk. Har enda ikke prøvd den på kinnene.

Var denne hjelpsom?


så fin pakke

4

gledet meg veldig til disse produktene, og er veldig fornøyd med maskaraen og primeren. Brynsprimeren kunne jeg levd uten for å være ærlig, men alltid gøy å prøve nye ting. Blushen var veldig fin. Den rosa tingen var kanskje litt for tørkende for meg men er veldig fin om du bare tar litt på leppene. Jeg likte formularen til leppestiften men fargen kunne jeg aldri funnet på å bruke ut selvom den er nydelig. veldig prisverdt og gøy fortsatt.

Var denne hjelpsom?


Litt for mange like produkter

3

Fin blanding av produkter. Men for oss som abbonere på glossybox til vanlig, så synes jeg det blir lett vel mange blush/rough, det finnes grenser på hvor mange av samme typen man klarer å bruke på så kort tid. Ønsker mer hudvask/ansiktskremer/schampoo/balsam/hårspray/hårkrem etc som det er veldig sjelden.

Var denne hjelpsom?


Knallbra boks!

5

Flere fine produkter, absolutt en veldig bra boks! Elsket Bad Gal Bang mascaraen <3 Flere av de andre produktene er også supre. Synd at Benefit ikke selges i Norge :-(

Var denne hjelpsom?


Mnj

3

Helt Okey 

Var denne hjelpsom?


limited edition benefit

3

helt ok eske, noen produkter var nye for meg

Var denne hjelpsom?