20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Black Friday 2023 | GLOSSYBOX | Black Week

10 % ekstra på ALT

Få 10 % ekstra rabatt på hele kjøpet. Tilbudet gjelder hele sortimentet vårt!

Bruk koden: CYBER Tilbudet gjelder frem til kl. 23:59 28/11.

SPAR PÅ GLOSSYBOX

50 % rabatt på din første GLOSSYBOX når du tegner et 12-måneders abonnement. I tillegg får du en luksuriøs julegave til en verdi av over 1100 kr! Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker.
ABONNER NÅ
Black Week Skönhetsboxar

Black Week

Spar STORT på tidligere bokser – nå med 50% rabatt. Gjør årets beste skjønnhetskupp der hver boks er verdt minst 500 kr.

GLOSSYBOX Nordics Mystery Man Box

5.0 Stars 1 Reviews
99 kr
Clarins Babor LH Cosmetics

BLACK WEEK DEAL

Limited Edition-deal: 35 % rabatt!

Hva er Black Friday?

Black Friday er årets største handleopplevelse! Black Friday er opprinnelig et amerikansk fenomen og inntreffer dagen etter Thanksgiving. «Black Friday» regnes uoffisielt som den «første dagen» for julehandel og over tid har populariteten vokst og har nå spredt seg til andre land. Siden et par år tilbake har denne dagen også blitt feiret i Sverige med utallige rabatter og tilbud fra ulike forhandlere, butikker og nettbutikker. Takket være rabattkampanjene under Black Friday har forbrukerne mulighet til å kjøpe for eksempel julegaver både til seg selv og sine nærmeste til en mye bedre pris.

Når er Black Friday?

I år faller Black Friday på fredag 24. november. Tilbud starter ofte ved midnatt og fortsetter til helgen etter (Cyber ​​​​Weekend) og til Cyber ​​​​Monday mandag 27. november. Black Friday er et veldig populært arrangement, noe som betyr at de beste tilbudene blir raskt utsolgt. Du bør derfor handle raskt og ikkee vente med kjøpet ditt!

Hva skjer under Black Friday på GLOSSYBOX?

Black Friday er en av GLOSSYBOX sine viktigste kampanjer i løpet av året! Ikke bare lanserer vi vår eksklusive GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition, vi slipper også en rekke andre utrolige skjønnhetsfunn på nettstedet. Hold utkikk etter mysterybokser, pakketilbud og gode rabatter på GLOSSYBOX-abonnementsplaner. Men det er ikke alt!

Hva er GLOSSYBOX BLACK FRIDAY Limited Edition-boks?

En eksklusiv og begrenset boks som lanseres på Black Friday! GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition er den perfekte gaven til deg selv eller noen du er veldig glad i. 

Hvem kan ta del i GLOSSYBOX Black Friday-tilbud?

Alle kan ta del av GLOSSYBOX eksklusive Black Friday-tilbud! Både abonnenter og ikke-abonnenter har muligheten til å kjøpe GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition-boksen, mysterybokser og våre tidsbegrensede pakketilbud. Men GLOSSYBOX-abonnenter vil finne enda flere tilbud og rabatter i Glossy Lounge!